Butterfly Twists - sko, der kan foldes sammen

Butterfly Twists-sko er virkelig i en klasse for sig. Udover at de er flotte og passer til et utal af outfits, kan de sågar foldes sammen. Med et par søde ballerinasko i en valgfri farve eller det ønskede mønster har du altid et smart skovalg lige ved hånden.

Butterfly Twists-sko - en relativ ny historie

Butterfly Twists så dagens lys i 2007 og er i dag et anerkendt skomærke med en følgerskare over hele verden. Det hele begyndte med et væddemål, hvor taberen skulle gå i høje hæle en hel aften. På baggrund af vabler og ømme fødder fødtes en grundidé, og firmaet blev en realitet, og i dag kan du nu også eje de komfortable og flotte ballerinasko, som kan foldes sammen.

Tag dine Butterfly Twists-sko med i tasken

Takket være Butterfly Twists' smarte, sammenfoldelige design er der altid plads til skoene i tasken. Måske vil du gerne op på de høje hæle til festen, men er klar over, at det betyder smerter og vabler - nu kan du bare tage en smart udskiftning med dig! Butterfly Twists' sko fås i en lang række smukke mønstre og farver og kan også bruges til hverdag.

Butterfly Twists-sko online hos Footway

Enhver pige burde have mindst ét par Butterfly Twists sko derhjemme. Giv dine fødder det bedste og send bud efter et par allerede i dag. Her hos Footway vil vi gerne have, at du skal have det godt, så derfor giver vi fragten, en eventuel returnering og 180 dages åbent køb.

Butterfly Twists

Butterfly twists sko online

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×