C1Rca Sko Online

4 resultater

C1rca-sko til skateren

Måske er skaterkulturen det bedste, du ved. Det forstår vi skam godt! Nu kan du også finde skoene, der understreger den cool skatermode, og de kommer fra C1rca. Denne type sko har en cool stil, og der er utallige af sneakers, som du frit kan vælge mellem. De enkelte skomodeller har en kraftig gummisål og fås i et væld af materialer.

C1rca-sko, der er sporty og moderigtige

Det amerikanske tøjbrand C1rca bliver ledet af et team, der har dedikeret sig til mode, men man elsker bestemt også skatermiljøet. Der stilles høje krav til skoene, der dels skal være funktionelle, dels komfortable. Oven i købet får man et smart design. Du kan kort sagt finde et par sko, der passer til skaterkulturen, men som også nemt passer ind i hverdagen, måske sågar til de festlige anledninger.

Pleje af dine C1rca-sko

C1rca-skoene holder en yderst høj kvalitet, hvilket er en ret vigtig ting, når man taler om skatersporten. De enkelte modeller fremstilles både i skind, men også tekstil. Som med alle andre sko, er det vigtigt, at du plejer dine sko med stor omhu. Det gælder både skind- og ruskindssko, og her er det vigtigt at udvælge de rette plejeprodukter.

C1rca online på Footway

Velkommen til Footway, hvor vi præsenterer dig for et gigantisk udvalg af sko i den højeste kvalitet, men til formidable priser. Køb dine C1rca-sko allerede i dag og hop op på dit skateboard. Husk, vi giver gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb!

Stroke Mid
FÅ TILBAGE
Spinnaker
UDSALG
Valeo
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK