Ca'shott sko online

|

Side 1 af 1

Ca'Shott-sko giver dig valuta for pengene

Ca'Shott er et dansk mærke og sigter mod dig, der er på udkig efter kvalitetssko i et tidløst og elegant design af den højeste kvalitet. Stilen er rå, sej, men med bløde og feminine elementer. Vælg mellem mange forskellige skomodeller, med eller uden hæl, og find dine nye skofavoriter i dag.

Ca'Shott og det modebevidste team

Ca'Shott er et succesfuldt skofirma, som blev grundlagt i København. I dag består virksomheden af et stærkt og modebevidst team. Ca'Shotts sko bliver designet i Danmark med det klassisk tidløse og rene skandinaviske design. Materialerne er bl.a. ægte kvalitetslæder fra Italien, og selve produktion finder sted i Portugal - skomagernes land.

Ca'Shott - noget for enhver smag

Det, der virkelig kendetegner Ca'Shott, er deres evne til at kombinere sko af en høj kvalitet med et stilfuldt design med en behagelig pasform. Her kan du både købe sko med hæle, ballerinasko og cool sneakers - alle i den samme behagelige pasform. Læderskoene har det bedst med en rensning og smøring engang imellem. Brug passende skoplejemidler til dette formål.

Ca'Shott online på Footway

Hvor er det godt, at du har fundet frem til os! Hos os på Footway er du altid velkommen til at blive inspireret af de flotte sko i det gigantiske udvalg. Her kan du bl.a. finde trendy Ca'Shotts sko i et sejt, moderigtigt og komfortabelt design. For at lette din shopping giver vi altid hele 180 dages fortrydelsesret. Gratis leverancer og returneringer er naturligvis altid en underforstået service, når du handler på Footway.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

6 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×