Calou Sko Online

75 resultater

Træsko med stil

Calou sko er en idé, der opstod i Italien om at gøre træsko behagelige, super fede og stilrene. I dag er brandet stort og anerkendt og sælger til en stor del af Europa.

En svensk idé i Italien

Calou sko begyndte som en idé tilbage i 2005, da hjernen bag brandet var i Italien og arbejdede som smykkedesigner. Pludselig fik hun øje på mulighederne i træsko, som hun aldrig før havde lagt mærke til. Dette udviklede sig til tanker om at gøre træsko stilrene, så alle kunne gå i dem - også til festlige lejligheder. I dag er Calou et af Sveriges førende brands inden for træsko og har bredt sig langt ud omkring i Europa - og dette med god grund. Dette er et firma, der har produceret så gode sko, at de er vokset markant på blot få år.

Calou sko - kun fantasien sætter grænser

Calou træsko er ikke træsko, som mange kender dem. Mange forbinder træsko med hollandske bondesko, som er lidt ubekvemme at gå i. Nej hos Calou får du træsko, som er behagelige, men også super stilrene og pæne. Du finder sko og støvler, som du kan bruge til festlige lejligheder, men så sandelig også nogle, som du kan gå i til hverdag. Ud over at have sko og støvler har vi også sommersko, nærmest sandaler, så du også kan være godt klædt på på fødderne, når det er varmt. Disse træsko kan bruges til mange forskellige lejligheder og til meget forskelligt tøj - kun fantasien sætter grænser.

Træsko uden at ligne træsko

Calou sko er kendt som træsko - dog ikke i ordets traditionelle forstand. Skoene har en stor sål, der er lavet af træ, men her ophører ligheden også. Resten af skoen ligner til forveksling mange andre moderigtige sko og støvler. Blandt andet kan du finde Calou lædersko, som selvfølgelig også har træsålen, men ellers ligner en helt almindelig lædersko, som i dag er rigtig moderne. Vælger du lædersko fra Calou, er det ekstremt vigtigt, at du husker, at læderet skal smøres i læderfedt. Gør du dette, vil du have glæde af dine sko i rigtig mange år, og de vil ikke se én dag ældre ud på noget tidspunkt.

Calou sko online hos Footway

Hos Footway fører vi et bredt udvalg af Calous super fede træsko - vi fører blandt andet lave sko og andet fodtøj, som du kan få hurtigt leveret, så du er klar til den aktuelle årstid. Du får sendt skoen helt uden ekstra omkostninger, og finder du ud af, at skoen enten ikke passer eller lever op til dine forventninger, kan du kvit og frit sende den retur - vi kører nemlig med hele 180 dages åbent køb.

Posts about Calou
S
Sus -
Show more posts
Niki Black
UDSALG
FÅ TILBAGE
Knyta Black
UDSALG
Molly Black
UDSALG
Tilda Bronze
UDSALG
Nora Blue
UDSALG
Cia Camel
UDSALG
Moa Black
UDSALG
Vanna Black
UDSALG
Saga Black
UDSALG
Astrid Brown
UDSALG
Doris Black
UDSALG
Sara Black
UDSALG
Sara Natural
UDSALG
Lea Blue
UDSALG
Maja Black
UDSALG
Ruth Black
UDSALG
Side 1 af 2

75 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK