Carin Wester Sko Online

1 resultater

Carin Wester - i et vindende koncept

Hvorfor ændre på et vindende koncept? Carin Wester er en velkendt skandinavisk designer, hvis udgangspunkt er klassisk mode med eget twist. Dette har mildest talt været en vellykket kombination, og nu kan du selv få gavn af disse flotte og moderigtige sko i den højeste kvalitet og i et design, som føles både rent, tidløst og trendy.

Carin Westers historie

Det var tilbage i 2003, at Carin Wester grundlagde sit modeforetagende. Det skete efter en eksamen i design, og den første kollektion fik stor succes. Siden da har Carin Wester oplevet en større og større fremgang, hvor den gennemgående stil er elegant og stilren, men med en twist af legesyge farver og skønne detaljer.

Carin Wester - hold stilen året rundt

Noget af det bedste ved Carin Westers sko er det stilrene og skandinaviske design. Denne tidløse stil gør det enkelt at anvende skoene til mange forskellige outfits året rundt. Sortimentet rummer de flotte højhælede sko og boots, som fungerer ved enhver lejlighed - til fint tøj eller dine slidte jeans.

Carin Wester-sko online på Footway

Her på Footway er vi rigtig glade for at kunne præsentere et stort udvalg af Carin Westers sko. Du vil uden tvivl falde for flere af skoene fra den skandinaviske designer. Når du finder et par. du kan lide, sender vi dig skoene hurtigere end hurtigt. Du betaler ikke for fragten eller eventuel retur. Du har tilmed 180 dages åbent køb, så du uden videre kan teste skoene utallige gange derhjemme foran spejlet. Vi tror dog på kærlighed ved første blik, når det gælder Carin Wester-skoene!

Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK