Carvela Sko Online

13 resultater

Carvela designer sko til den urbane kvinde

Forestil dig et par super trendy sko i et unikt design med en høj kvalitet og en fantastisk pasform. Det er jo ikke det værste, verden har set. Og det findes, Carvelas sko er netop fremstillet af de bedste materialer og er designet til den modebevidste storbykvinde. Her finder du et varieret udvalg af Carvela-sko til både hverdag og fest.

Carvela - et italiensk modemærke

Carvela er en del af den britiske kæde Kurt Geiger og er kædens italienske modemærke. Carvela henter sin inspiration fra det farvemættede og sensuelle Italien, og det ses tydeligt i deres fantastiske høje hæle. Skoene fremstilles af et udsøgt læder, og prikken over i'et er det fine design med smukke detaljer.

Et varieret udvalg af Carvela-sko

Når du trænger til at føle dig tiltrækkende og fin fra top til tå, er et par Carvela-sko det helt rigtige valg. Med et varieret udvalg af hæle, flade sko og støvler i ægte skind er det nemt at finde et par Carvela-sko, som passer til netop din stil. Vælg blandt underspillede sko i sort skind eller spring ud i noget mere ukonventionelt.

Carvela-sko online hos Footway

Her hos Footway finder du altid et par smukke og komfortable sko. Vi har samlet et både varieret og spændende udvalg af Carvelas sko. Send bud efter et par behagelige og smukke skindsko allerede i dag, og vi giver dig, som altid, fri fragt, fri retur og 180 dages åbent køb. Det er ret nemt at shoppe hos Footway - og udvalget er gigantisk!

Lacy
FEW LEFT
Glamorous
FEW LEFT
Start
SALE
Glory
SALE
Amelia
SALE
Admire
SALE
Goddess
SALE
Kryptic
SALE
Garland
SALE
Garland
SALE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

13 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK