Cat Sko Online

63 resultater

Lad os præsentere Caterpillar Inc.

Caterpillar producerer sko og støvler, som leder tankerne hen på fugtige byggepladser og duften af dieselolie. Indledningsvis var skoene tænkt som værende arbejdssko, men i dag benyttes de også til hverdagsbrug. Caterpillar skaber sko med en rå stil, og der stilles høje krav til holdbarhed og komfort. Under navnet CAT har de vundet anerkendelse verden over. Det rå skodesign er blevet ultrapopulært, men berømmelsen skyldes også skoenes enorme slidstyrke. De fremstilles hovedsageligt af læder og bliver kun bedre med årene, hvor overfladens patina blot gør dem endnu federe.

CAT- vejen fra gravemaskiner til sko

Caterpillar-skoene har eksisteret i mange år. Foretagendet Caterpillar Inc. producerede i begyndelsen kun gravemaskiner og andre arbejdskøretøjer, men tog et måske lidt overraskende valg om at begive sig ind i modebranchen. Målet var at opstarte en produktion af arbejdstøj, men snart blev også sko en del af kollektionen. I dag er skoene nået ud til et bredt publikum, heriblandt musikere inden for hip-hop. Skoene fås til både kvinder, mænd og børn og er perfekte til det skandinaviske klima. De holder nemlig fødderne varme og tørre og har et slidstærkt ydre.

Hverdagssko med kant fra CAT

CAT-skoene spænder over en bred palet. Det gælder alt fra sneakers til de klassiske gule støvler, som passer til hverdagsbrug med jeans og T-shirts eller som del af et vinterlook med dunjakke og strikhue. Skoene er også gode til dig, som holder af den frie luft i form af vandreture i de nordiske fjelde eller en campingtur, hvor man med sindsro kan træde ud i det kuperede terræn, uden bekymring for, om skoene nu også holder. Mærket er unikt i den forstand, at de ikke tilbyder "pæne" sko, men har valgt at satse på en hverdagssko, som passer alle lejligheder. Det skal dog ikke forhindre dig i at sætte skoene sammen med et par jakkesætsbukser og skabe dig et cool hverdagslook.

CAT-sko online hos Footway

Footway er stolte af at forhandle CAT her i webshoppen, og vi har et bredt udvalg af de robuste hverdagssko! Bestil dine egne CAT-sko med fri fragt og returnering og selvfølgelig 180 dages åbent køb, hvis du har brug for lidt ekstra betænkningstid!

Posts about CAT
H
Helene Helleskov Junker -
Show more posts
DEPLETE WP BLACK
FEW LEFT
CHRONICLE DOGWOOD
FEW LEFT
Wry Coffee Bean
FEW LEFT
Signet
FEW LEFT
Pixie Black
FEW LEFT
Trey Brown
FEW LEFT
COLORADO OXBLOOD
FEW LEFT
FEW LEFT
Lenox Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Dern
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Sano
FEW LEFT
Retrace
FEW LEFT
Formation CT S1P
FEW LEFT
Kendra Dark Brown
FEW LEFT
Lyrical
FEW LEFT
Alec
FEW LEFT
Sano Damre
FEW LEFT
FEW LEFT
Luster Angora Troy
FEW LEFT
Side 1 af 2

63 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK