Celavi Sko Online

0 resultater

CelaVi-sko, som inspirerer

Tænk at få lov til at være et barn på ny - at springe omkring udendørs og plaske i vandpytter - vidunderligt! Lad dine børn nyde legen og balladen uden kompromis ved at overraske med et par bekvemme CelaVi-sko. Her finder du støvler i forskellige modeller og med glade farver og mønstre. Perfekt til de regnvåde dage.

CelaVi-sko har barnet i fokus

Det danske mærke CelaVi er udviklet med barnet i fokus. Det skal nemlig være sjovt at lege og være barn, uanset vejret. Netop derfor har CelaVi skabt kvalitetssko helt fra begyndelsen. I sortimentet finder du behagelige støvler, som er helt vandtætte og har en super pasform. De glade farver og kreative mønstre bidrager til legen og kan være inspirerende for de mindste i familien.

CelaVi-sko med fremragende materialevalg

CelaVi-sko fremstilles af naturgummi, som holder en høj kvalitet. Den enkelte sko laves i hånden, og under hele processen sikres det, at skoen får den bedste pasform. Det gør CelaVi til et fantastisk valg på de våde dage. Takket være det isolerende gummi kan barnets fødder forblive varme og tørre hele dagen. Bliver der brug for lidt ekstra varme, kan barnet eventuelt bære et par uldstrømper i de underskønne CelaVi-sko.

CelaVi-sko online på Footway

Hos os på Footway finder du sko til hele familen. Vi har bl.a. et fantastisk udvalg af børnesko, og CelaVi er en af de klare favoritter. Tænk ikke på fragten, den betaler vi. Retur er også gratis, og du får 180 dages åbent køb, der sikrer dig, at du har mulighed for både at fortryde købet eller ombytte varen. Men vi er nu ret sikre på, at det bliver et hit med CelaVi!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×