Champion, Sko

136 resultater

Champion sko er skabt til mestre.

Det engelske ord Champion betyder ganske enkelt mester. Så det er ikke underligt, at mange amerikanske landshold inden for forskellige sportsgrene bruger netop Champion sko.

Champion er en del af en gigantkoncern

Moderselskabet til mærket Champion er den amerikanske koncern Hanes, som blev grundlagt tilbage i 1901. Champion er det næststørste mærker under Hanes koncernen, og andre mærker er for eksempel Playtex, Bali, Just My Size og det kendte mærke for BH'er Wonderbra - samt naturligvis Hanes. Moderselskabet kan derfor klæde aktive mennesker og sportsfolk på fra inderst til yderst. Faktisk var det Hanes, som opfandt sports BH'en, og moderselskabet har udregnet, at 90 procent af alle amerikanske hjem har ét eller flere af deres produkter. Champion sko findes til stort set alle aktiviteter og formål - fra casual sneakers til sko til professionel sportsudøvelse.

Champion sko er til fritid og sport

Den mest udbredte form for skotype i dag er nok sneakers. En afslappet, casual og behagelig sko, som kan bruges til det meste. Til arbejde og fritid sammen med for eksempel et par jeans og en blazer, og denne type sko kan bruges af alle aldersklasser og begge køn. Derfor findes der naturligvis også Champion børnesko, og sko til både kvinder og mænd. Den nok mest almindelige motionsform er løb, da det er noget man kan gøre individuelt, og hvornår på døgnet det passer én. Champion løbesko er et godt valg, da de findes til flere forskellige former for løb og underlag.

Højteknologiske sko, som holder længe

Sportstøj og sko til udendørs aktiviteter skal have nogle specielle kvaliteter, for at det er behageligt at bruge. Materialerne skal være åndbare og svedtransporterende, og de skal have gode isolerende egenskaber, så fødderne hverken bliver for varme eller for kolde. Disse kvaliteter lever Champion sko op til, samtidig med at de yder den ypperste komfort. Dette er ikke mindst vigtigt, hvis skoene skal bruges til krævende sportspræstationer, dog skal man huske at også i hverdagen er det rarest med et par behagelige sko. Skoene skal også være vandtætte, og det sikrer det syntetiske materiale, som skoene er fremstillet af. Det er vigtigt at gøre skoene rene efter brug - og om nødvendigt give dem en ekstra gang imprægnering.

Champion sko online hos Footway

Sko skal passe perfekt. Er de for små, kan de gnave eller give vabler, er de for store giver de ikke stabilt fodfæste. De fleste kender selvfølgelig deres eget skonummer, og derfor kan man roligt købe sin Champion sneakers eller andre sko fra mærket hos Footway. Vi giver nemlig 180 dages åbent køb, så er man ikke helt tilfreds, kan man uden omkostninger returnere skoene, og herudover giver vi også fri fragt.

Posts about Champion
J
Jytte Thorsted -
J
Jytte Thorsted -
Show more posts
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 3

136 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK