Sko

172 resultater

Rohde sko til sunde fødder

Rohde sko er tyske kvalitetssko med fokus på tradition og kvalitet. Rohdes ambition er at producere komfortable sko af høj kvalitet til hele familien. Rohde er især kendte for komfortable hjemmesko og åbne sandaler til sunde fødder.

Traditionsrig tysk kvalitet

Rohde sko er et traditionsrigt tysk familiefirma, der har produceret kvalitetsko af ægte læder i mere end 60 år. Firmates ambition er at producere komfortable sko af høj kvalitet til hele familien. Rohde er især kendt for sine gode åbne kvalitetssandaler til sunde fødder i et klassisk traditionelt design der tiltaler et modent publikum. Rohdes kollektion inkluderer imidlertid både den klassiske og velkendte kollektion, men også en mere frisk og moderigtig kollektion i friske farver og materialer der er målrettet en yngre og kvalitetsbevidst forbruger. Sko fra både den traditionelle og den modebevidste kollektion er af høj kvalitet med fokus på komfort.

Rohde sko til sunde fødder

Rohde har I mere end 60 år produceret tyske kvalitetssko af ægte læder. Rohdes ambition er at levere sunde sko af høj kvalitet og komfort til hele familien. Kollektionen inkluderer dermed både børne-, herre- og dame sko. Rohde herresko er komfortable sko til både arbejde og fritid. Rohde er mest kendt for komfortable sandaler, men firmaet producerer både formelle forretningssko og praktiske bekvemme sandaler med plads til sunde fødder. Rohde hjemmesko er produceres med samme fokus på kvalitet og er et godt bud på en komfortabel og varm sko, der sidder godt fast på foden og som er ideelle til indendørs brug i et fodkoldt hus.

Tyske komfortable kvalitetssko

Rohde sko er et tysk skomærke bygget på kvalitet og tradition. Rohdes ambition er at lave smukke og komfortable sko af kvalitets skind og læder til hele familien. Rohdes kvalitets læder gør at deres sko og hjemmesko er slidstærke og lette at holde rene. Beskidte sko tørres nemt over med en klud og eventuelt rindende vand. Den korrekte imprægnering beskytter din sko mod fugt og snavs. Footway anbefaler derfor altid at lædersko behandles med en imprægnering der sikrer, at skoen holder sig pæn endnu længere tid. Beskyt sko med imprægnering før brug og løbende gennem sæson for at sikre, at skoene forbliver pæne.

Køb Rohde sko online hos Footway

Køb Rohde sko til børn, kvinder og mænd hos Footway. Footway fører et stort udvalg af Rohde sko og hjemmesko, naturligvis med prisgaranti. Men mindst lige så vigtig, så lover Footway en god service, hurtig levering og fri fragt. Returfragt er også gratis i tilfælde af fejlkøb. Husk også at returretten hos Footway er udvidet til hele 180 dages returret.

6631-44 Rosy
UDSALG
Alba Schwarz
UDSALG
Alba Mocca
UDSALG
Alba Schwarz
UDSALG
Alba Weiß
UDSALG
Alba Kupfer
UDSALG
Alba Weiß
UDSALG
Side 1 af 3

172 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK