Cheap Monday Sko Online

5 resultater

Cheap Monday-sko i et anderledes design

Cheap Monday holder aldrig op med at overraske, når det kommer til at tilbyde en unik og stilfuld mode. Nu fremstiller mærket også sko. Noget, der har gjort os meget glade. Ligesom deres tøj er skoene også fremstillet i et flot og lidt anderledes design, der appellerer til modebevidste mænd og kvinder.

Historien bag Cheap Mondays sko

Cheap Monday er virkelig en succeshistorie, og det hele begyndte i en forstad til Stockholm i 2000. Man udvidede hurtigt virksomheden og åbnede butikker i det centrale Stockholm. Cheap Monday var oprindeligt varemærkets signaturjeans i en tight model og til en billig pris (heraf navnet Cheap). Stilen er streetinspireret med et skandinavisk og stilfuldt design, der skiller sig ud fra mængden.

Cheap Mondays sko - fra guldsko til sneakers

For dig, der stiller høje krav til både kvalitet og design, finder du helt sikkert et par favoritsko fra Cheap Monday. Her finder du anderledes guldsko med hæl, komfortable sneakers i glade farver og stilfulde herresko med en cool edge. Disse anderledes sko kan du kombinere med din egen personlige stil.

Cheap Monday-sko online på Footway

Cheap Monday er utvivlsomt et af vores mere spændende varemærker her på Footway. Skoene er utroligt populære og appellerer til mange forskellige mennesker. Find et par, der skiller sig ud fra mængden, og bestil dem hjem allerede i dag! Footway har hurtige og gratis leverancer, og du får også gratis retur og hele 180 dages fortrydelsesret.

Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK