Chie Mihara Sko Online

2 resultater

Chie Mihara

Chie Mihara designer sko, som er yderst feminine, samtidig med at de er virkelig gode at have på. Skoene fremstilles med en anatomisk fodseng, som er specielt udformet til en kvindes fod. Den kvindelige designer henter inspiration fra sin multikulturelle baggrund og forener japanske påvirkninger med amerikansk funktionalitet og spansk håndværkskunnen. Chies mission er, at enhver kvinde skal kunne få kontakt til sine sko både på et emotionelt og visuelt plan, mens man integrerer den praktiske side med den nøjagtige håndværkskundskab. Skoene skal afspejle en kvindes feminine sider og løfte stilniveauet i hverdagen, samtidig med at de skal kunne klare at omfavne fødderne en hel dag, uden at du føler ubehag, men blot begejstring.

Chie Mihara-sko - skabt af kvinder til kvinder

Chie Mihara lancerede mærket Elda i Spanien i januar 2002. Tanken var at tilbyde sko skabt af kvinder til kvinder med vægt på design og komfort. Til alle mødre, arbejdende kvinder og alle andre aktive kvinder derude ville hun skabe sko, som er meget mere end blot en beklædningsgenstand til fødderne. Hun ønskede, at kvinder skulle kunne føle sig smukke og feminine uden at give afkald på komforten. Med islæt fra forgangne årtier og særligt 30'erne og 80'erne har hun skabt noget både unikt og moderne. Hendes iøjnefaldende kollektioner er blevet populære med lynets hast, og Chie har i dag tusindvis af kunder verden over og sælger sine sko i eksklusive varehuse som Selfridges i London og Neiman Marcus i USA.

Feminint og behageligt med Chie Mihara

Her hos Footway vil vi selvfølgelig gerne kunne tilbyde dig så mange modeller som muligt af de fantastiske Chie Mihara-sko. Næsten alle kollektionens modeller har høje hæle og passer godt til en kjole eller et par bukser med lige pasform og en frakke eller bare en skjorte. Chie Mihara-sko er det perfekte valg for kvinder, som holder af komfort, men samtidig er stilbevidste og vil inspirere med nye trends og mærker. Med sko fra Chie Mihara får du alt dette og helt sikkert en ny favorit i skokollektionen.

Chie Mihara online hos Footway

Chie Mihara finder du online her hos Footway hvor vi tilbyder et bredt udvalg af Chies komfortable sko. Er du ikke helt sikker på størrelsen, er det ikke noget problem, da vi har fri returnering og 180 dages åbent køb. Test skoene i ro og mag på stuegulvet og byt dem til en anden størrelse, hvis de falder lidt ved siden af. Vi tilbyder desuden hurtig levering, så du i løbet af få dage kan komme ud og lufte dine nye sko!

Posts about Chie Mihara
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK