China Girl Sko Online

38 resultater

China Girl-sko - Orienten møder high fashion

Nu har du muligheden for at pifte dit outfit op med et par sko fra China Girl. Her bliver du præsenteret for masser af farvesprudlende kombinationer og smarte mønstre, og så mangler vi helt at nævne alle de lækre detaljer. Skal man opsummere kollektionen, er det Orienten, der møder high fashion fra New York. Sortimentet omfatter både højhælede sko, espadrilles, ballerinasko og mange andre modeller.

China Girl-sko til fashionistaen

China Girl er et forholdsvis ungt brand, men succesen er allerede en realitet. Ser man på målgruppen, er den ret bred, men teamet bag China Girl sigter primært mod businesskvinder og den unge, modebevidste fashionista, der elsker at skabe et naturligt blikfang med sit modevalg. Fordelen ved at gå efter China Girl er, at du både får de stilrene sko i et minimalistisk design samt de farverige sko. Der er kort sagt noget for alle!

Hvordan matcher du op med China Girl?

China Girl er skoene, der tilbyder dig en høj kvalitet, en optimal pasform og et smart design. Du får kort sagt et par topsko, så hvordan skaber du det perfekte match? Det kunne f.eks. være med et smart pencil skirt eller et par lækre jakkesætsbukser og en blazer, eventuelt sammen med en trendy bluse med blomster samt diverse modetilbehør, hvor især metallerne er hotte! Med China Girl har du et par moderigtige sko, der passer til alle årstider - og anledninger!

China Girl-sko online på Footway

Footwayteamet har samlet et stort udvalg inden for China Girl-sortimentet, og skoene fås til rigtig fordelagtige priser. Her på Footway tænker vi på vores kunder. Derfor giver vi dig gratis fragt og fri retur. Som en ekstra bonus giver vi dig 180 dages åbent køb!

Posts about China Girl
V
Vibeke -
V
Viktor -
Show more posts
Regal Purple
FEW LEFT
Regal Bordo
FEW LEFT
Hera navy
FEW LEFT
Estee
FEW LEFT
Pout
SALE
Missey
FEW LEFT
Tabby
FEW LEFT
Pointed P
FEW LEFT
Tide Gold
FEW LEFT
Pauline Lime
FEW LEFT
Lopez Black
FEW LEFT
Cuba Jungle
FEW LEFT
Cuba Green
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
Tabby Beige
FEW LEFT
Jennifer Brown
FEW LEFT
Jennifer Beige
FEW LEFT
Charmers Black
FEW LEFT
Side 1 af 1

38 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK