Chinese Laundry, Sko

21 resultater

Chinese Laundry - sko i et lækkert design

Foran dig ser du et stort og varieret udvalg af damesko. Her er noget til enhver lejlighed. Det populære mærke Chinese Laundry ved virkelig, hvordan man skal designe og producere trendy damesko af en høj kvalitet. Vælg blandt høje hæle, sko med en lavere hæl, skønne flats og knæhøje støvler. Chinese Laundry er fremstillet af gedigne og slidstærke materialer og er altid det rigtige valg.

Chinese Laundry - moderigtige og innovative kollektioner

Chinese Laundry blev grundlagt i 1981 af Robert og Carol Goldman. Siden da har foretagendet lanceret et hav af moderigtige og innovative kollektioner sæson efter sæson. Chinese Laundry er et koncept snarere end et brand. Her finder du både stilrene hverdagssko i lækre designs og iøjnefaldende partysko i glitter, metallic materialer og spændende mønstre.

Chinese Laundry - kvalitet, design og komfort

Kvalitet, design og komfort er tre kendetegn ved Chinese Laundry, og noget, vi alle ved, er supervigtigt i forhold til sko. Du skal kunne bruge dine sko hele dagen uden at blive træt eller få ondt i fødderne. Lad dig inspirere af smukke skindsko, unikke kilehæle og flats med fine detaljer.

Chinese Laundry-sko online hos Footway

Gå på opdagelse i Footways store udvalg af Chinese Laundry og få inspiration til nye outfits. Det skal være sjovt, nemt og ubesværet at shoppe hos os, og derfor får vores kunder altid fri fragt, fri returnering og 180 dages åbent køb. Send bud efter dine nye favoritter fra Chinese Laundry allerede i dag!

Side 1 af 1

21 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK