Cobra Golf Sko Online

0 resultater

Cobra Golf - sko til alle golfspillere

Golf er en vidunderlig sport, der praktiseres i hele verden. For at du skal få de bedste mulige forudsætninger inden for sporten, er valget af sko en meget vigtig ting. Her finder du et bredt udvalg af sko fra Cobra Golf til favorable priser. Med materialer som vandtæt stof og komfortable EVA-såler er du garanteret et par sko, der gør alt for at imponere dig.

Cobra Golf-sko - udviklet i golfmiljøet

Cobra Golf er et internationalt anerkendt brand, der blev grundlagt i 1973 af golfspilleren Thomas Crow. Oprindeligt rettede mærket sig mod golfklubber og tilbehør, men den første skokollektion blev ret hurtigt lanceret, og den blev en succes. I dag kan du købe populære skomodeller, såsom HC Lux Le og Sunny 2 WNS, der bl.a. forhandles her i webshoppen.

Cobra Golf sko - stiltips og råd til pleje

Golfbanen lokker uanset vejret, men for at dine sko skal holde sig i så god stand som muligt, er det godt, hvis du lader dem tørre grundigt efter brug. Tag gerne sålen ud efter en golfrunde og lad skoene lufttørre. Med vandtæt læder og syntetisk materiale klarer Cobra Golf-skoene det meste.

Find Cobra Golf-sko online på Footway

I vores sortiment af Cobra Golf-sko finder du modellerne, der gør golfen sjovere og mere komfortabel. Hos os på Footway ønsker vi, at du skal have det sjovt, når du handler sko. Vi giver dig derfor altid gratis fragt, fri retur og hele 180 dages åbent køb, hvor du helt problemfrit kan returnere dine sko - hvis du da kan slippe dem igen.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×