Columbia Sko Online

23 resultater

Columbia sko passer på dine fødder

Columbia sko stammer fra en familie af godt sportstøj og udendørs tøj. Det fulde navn på det amerikanske mærke er Columbia Sportswear Company, og det blev grundlagt i 1938.

Udendørs aktiviteter kræver godt udstyr

Mærket havde sit oprindelige hovedkontor i staten Oregon, og navnet referer til den nærliggende Columbia River. Det startede som en familievirksomhed, som i starten blot forhandlede hovedbeklædning, men snart startede virksomheden sin egen produktion af hovedbeklædning og senere andre former for beklædning til udendørs brug, herunder fodtøj. Næsten uanset hvilken udendørs aktivitet man bedriver, så er godt fodtøj en væsentlig forudsætning for, at man har den bedste kontakt med undergrunden. Det leverer Columbia sko. Løberen skal have de helt rigtige løbesko, hikeren og bjergbestigeren skal have fodtøj, som giver maksimalt fodfæste og sikkerhed i svært terræn, orienteringsløberen, som ofte kommer ud i sumpet terræn, skal have nogle rimeligt vandtætte sko. Det hele får man fra et af verdens førende mærker inden for udendørs beklædning, og man finder ikke kun sko fra mærket, men stort set det komplette udstyr til enhver form for udendørs aktivitet. Men også sko og beklædning til mere afslappede fritidsaktiviteter.

Columbia sko til hele familien.

Som nævnt kan mærket levere fodtøj til de fleste af livets aktiviteter, for eksempel Columbia trekking sko. Men de findes også til hele familien og til alle aldersgrupper - altså både til kvinder og mænd, unge som gamle, og naturligvis findes der også Columbia børnesko. Noget af det vigtigste ved nye sko er, at de passer perfekt. Især hvis de skal bruges til fysiske aktiviteter, for så skal de både sidde sidde godt og tæt om foden, og de må endelig ikke være for små, så de gnaver eller giver vabler, for så er aktiviteten hurtigt ødelagt. Børn vokser jo rimeligt hurtigt, så de skal som regel have skiftet skoene oftere end voksne. Stilen på fodtøjet fra mærket kan nærmest betegnes som både moderne og tidløst, og derfor kan skoene matches med næsten alt andet i samme casual stil.

Columbia sko kan holde i årevis.

Sko, der passer perfekt, er immevæk en større fornøjelse end sko, der er for store eller små. Passende sko betyder også, at man kan dyrke sine aktiviteter i længere tid ad gangen uden at få trætte eller ømme fødder eller ben. De fleste kender principperne fra løbesko - god affjedring i hælen ved hjælp af luftpuder eller gel, og det samme princip kan med fordel vælges til sko til andre aktiviteter end lige løb. For eksempel kan man blive ualmindeligt træt i fødder og ben, hvis man er på en storbyferie, hvor man som regel får gået rigtigt meget, uden et par gode og behagelige sko. Skoene er lavet af højteknologiske materialer - hvoraf mange af dem er patenterede, som sikrer, at fødderne hverken bliver for varme eller kolde, og da Columbia sko ofte skal bruges på vandreture, er det vigtigt, at de er vandtætte. Det kan man sikre ved at give den en imprægnering jævnligt og i øvrigt gøre dem rene efter brug.

Køb Columbia sko online hos Footway

Et godt sted at købe Columbia dame sko, men også sko til mænd og børn, er internetbutikken Footway. Fornuftigt nok starter et køb her ved, at man indtaster sit skonummer - og så dukker der et væld af muligheder op. Man kan vælge mellem forskellige skomærker og forskellige skotyper - alt afhængig af, hvad skoene skal bruges til. Man får herudover hurtig levering, fri fragt og fuld returret, og så får man et 180 dages åbent køb, hvis man skulle fortryde - eller hvis størrelsen alligevel ikke er den helt rigtige, og emballagen i øvrigt er intakt.

Posts about Columbia
C
Christel -
C
Christel -
Show more posts
Suntech
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK