Sko

|

Side 1 af 4

Nike Mercurial - indendørssko

Nike Mercurial er blevet symbolet på Nikes fodboldsko i 2010’erne. Ser man en fodboldkamp i dag, kan man nærmest ikke undgå at lægge mærke til de farverige fodboldsko, som næsten alle spillerne løber rundt i. Nike Mercurial Victory er Nikes indendørssko, som egner sig perfekt til fodbold samt andre sportsgrene. Hos Footway findes skoen i flere forskellige størrelser til en god pris, så tag gerne et kig på det store sortiment, så du kan kæmpe på lige fod med alle stjernerne!

Nike Mercurial - med i alle de store turneringer

Nike Mercurial er en af de foretrukne fodboldstøvler blandt professionelle fodboldspillere på topplan. Skoen er da også blevet udviklet i samarbejde med fodboldspillere og -eksperter, så komfort, slidstyrke og design er blevet optimeret mest muligt. Skoen er blevet kendt for sine pangfarver, der lyser op på skærmen, når topklubberne tørner sammen i Champions League. Med denne sko kan man spille sig ind i fællesskabet med de allerstørste stjerner fra Barcelona og Real Madrid. Nike er et af verdens mest kendte mærker inden for sportssko, og her er du sikker på at finde udstyr i topklasse, der samtidig tager sig godt ud i kombination med spillerdragten, når du løber ud på banen.

Nike Mercurial med optimal boldføling

Nike Mercurial indendørssko er fremstillet med en ydersål i gummi, så du kan bruge modellen i hallen og på asfaltbanen. Resten af skoen er ligeledes fremstillet i et kunstigt materiale, hvilket både er til glæde for dig og for de dyr, som normalt må lade skindet for dine sko. Materialet er specielt udviklet til at være åndbart og giver desuden en perfekt boldføling, når du tryller med din fodbold. Skoens indersål kan tages ud, hvilket er praktisk for en sportssko, når den trænger til at blive luftet efter træning eller kamp. Dermed kan du også vedligeholde din sko på hygiejnisk vis.

Nike Mercurial til streetfodbold

Nike Mercurial er den perfekte sko til både indendørs- og streetfodbold. Hvis du skal spille på et hårdt underlag, hvor det ikke er godt med knopper under skoen, er Mercurial det perfekte valg. Nike Mercurial er lavet som en traditionel fodboldstøvle, bare med en absorberende og skridsikker flad ydersål. Dermed får du perfekt boldkontrol og komfort, når du spiller indenfor i en hal eller udenfor på en asfaltbane. Desuden er skoens design med til at tilføje masser af personlighed til spillestillen. Klar til kamp?
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

198 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×