Sko

252 resultater

Converse All Star på Footway.dk

Converse All Star er et nærmest udødeligt modeikon. Skoen har været på mode i en evighed og ser ikke ud til at miste sin glans lige foreløbig. Hos Footway.dk kan du købe Converse All Star i mange forskellige modeller, farver, størrelser og mønstre. Vi forhandler også den populære Converse All Star Ox.

Converse All Stars historie

All Stars historie går helt tilbage til 1917, hvor skomærket forsøgte at erobre det amerikanske basketball-skomarked. Basketballspilleren Chuck Taylor var med til at udvikle de første Converse All Stars. Mærket fik succes og blev en ofte set sko i forbindelse med olympiader og andre sportsbegivenheder. Under 2. verdenskrig begyndte amerikanske soldater sågar at træne iført All Star. Siden 80’erne er skoen blevet et modeikon, særligt inden for rockmusikken, hvor punkbands og rockbands verden over har taget skoen til sig som en del af deres image. Skoen har et umiskendeligt design, der er kendetegnet ved den flade sål, canvasoverdelen og gummisnuden.

Converse All Star-modellerne

Converse All Star har en overdel i canvas, der gør skoen let og behagelig. På spidsen af skoen er der en gummikappe, som både er vandafvisende og er med til at gøre skoen slidstærk. Ydersålen er lavet i gummi, som er fleksibelt og behageligt at gå på. Converse All Stars findes i flere forskellige modeller. Den traditionelle sko med den høje ankel sidder godt om foden og passer perfekt til tætsiddende jeans. Den særlige Converse All Star Ox model med den lave ankel har et mere anonymt udseende, men er umiskendeligt i familie med den klassiske model. Ox står for Oxford, da skoen blev fremstillet som en særlig Campus-model inspireret af Oxford University. I dag fås Converse All Star i alle tænkelig farver og med prints på canvassen.

Converse All Star er og bliver en klassiker

Hos Footway finder du ofte gode tilbud på Converse All Star, og det er svært at forestille sig et skoskab uden mindst ét par Converse. Det er en model, som både store og små kan bruge. Footway tilbyder dig masser af forskellige modeller, farver, mønstre, størrelser osv. Converse All Star er en sand skoklassiker i kraft af sin popularitet både som sportssko og i pop- og rockverden. Denne sko er et stilsikkert valg, som er svært at slide op, og vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på udvalget. Converse er skoen, der passer til jeans og jakkesætsbukser!

FÅ PÅ LAGER
Relateret til "converse all star"
Side 1 af 5

252 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK