Converse, Sko

9 resultater

Sneakersgiganten

Til festivalen, til jakkesættet eller hygge hjemme i stuen? Converse er mærket, som har formået at blive et af verdens største inden for sneakers, og denne type sko passer til stort set alt. Fra at have været rendyrkede sportssko er Converse hen over årene blevet moderne både inden for herremode og damemode, og i dag tilbydes der rigtig mange smarte modeller, som kan passe en hvilken som helst stil.

Stjernen: One Star

Skoene fra Converse kommer i tre hovedvarianter: One Star, Chuck Taylor All Stars og Jack Purcell. Disse tre modeller er efterfølgende udviklet i hundredvis af farver og stilarter. Originalen blev lanceret tilbage i 1970'erne, men er siden da blevet opdateret i en lang række farver. One Star blev et hit i 1990’erne, hovedsageligt inden for de mere alternative kulturer, hvor skate og street mødtes i en vidunderlig symbiose. Det gjaldt især i skaterverden, hvor Converse siden 2009 har kørt sin skateboardlinje under navnet CONS i samarbejde med skatere som Kenny Andersson, Nick Trapasso, Sammy Baca og Ethan Fowler. I 2014 præsenterede Converse en lidt mere moderne skatevariant af den populære skomodel, "Weapon" - kaldet "CONS Weapon skate". I dag findes CONS sneakers i et væld af farver og stilarter. Søg blandt sortimentet og find din personlige favorit.

Populære All Star

Få sneakers kan løfte et par jeans lige så lækkert som et par slidte "Chucks". Modellen er enormt eftertragtet og har dybest set ikke ændret udseende siden lanceringen i 1917, hvor skoen blot blev kaldt "All Star". Navneskiftet kom, da Converse sponsorerede basketballfænomenet Charles "Chuck" Taylor, som ikke kun spillede basketball men også solgte skoene - og endda lavede ændringer i modellen efter egne ønsker. Den klassiske hvide og sorte sko, som karakteriserer All Stars, kom først i 1949, da den hvide farve længst fremme og de hvide snørebånd endte på den ellers sorte sko.

Jack Purcell

I løbet af 1970'erne købte Converse rettighederne til sneakersmærket Jack Purcell, der dengang var en del af BF Goodrich Company of Canada. Jack Purcell, canadisk verdensmester i badminton, havde designet sko for virksomheden. Skoene minder om All Stars og fik derfor hurtigt tilnavnet "Smilies" takket være det klassiske smil på skosnuden. Ligesom sine søskende i Converse-universet fås Jack Purcell i vildt mange udgaver, og det kan derfor være uhyre svært at vælge blandt så mange smarte modeller.

Fra opkomling til ikon

I dag anvendes Converse ikke til sport i lige så høj grad som tidligere, men mærket er blevet et ikon, der vedvarende udsender megalækre sneakers til de sneakers-sultne forbrugere. En stor del af charmen i skoene er det klassiske design og modeller, der kan kombineres med resten af garderoben, så outfittet bliver fuldendt. Hos Footway finder du både herresko og damesko fra Converse, naturligvis i flere forskellige modeller og farver. Surf rundt på hjemmesiden og find netop de sneakers, som du bare ikke kan undvære!

Posts about Converse
N
Nils Malayang -
G
Gunna Kampp -
Show more posts
Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK