Corniche By Trickers Sko Online

4 resultater

Corniche By Trickers-sko til den trendy mand

Her finder du et spændende udvalg af herresko til dig, der elsker mode, og stiller høje krav til kvalitet. Corniche By Trickers sko er ideelle til alle hverdagens eventyr, men også sammen med den pæne skjorte og habitbukserne. Tag et kig i sortimentet og find dine nye favoritter fra Corniche By Trickers i dag!

Corniche By Trickers - fra vandrestøvler til citysmarte modeller

Her har vi et utroligt gammelt skofirma, der blev grundlagt allerede i 1829. Grundlæggeren Joseph Tricker begyndte at udvikle solide vandrestøvler og sko til Englands landmænd. Gennem årene er skoene og støvlerne fra Corniche By Trickers dog blevet udviklet ganske betydeligt, men der stilles stadig de samme høje kvalitetskrav til skindmaterialet. Hop i et par citysmarte modeller fra Corniche By Trickers og få lyst til mere!

Corniche By Trickers - bliver bare flottere med tiden

Corniche By Trickers' sko er modeller, som du kan blive gammel i. Den høje kvalitet og behagelige pasform holder i en uendelighed, blot du tager hånd om dine sko. Pas godt på dem ved hjælp af specielle skind- og læderplejeprodukter, som er tilpasset til netop dine sko.

Corniche By Trickers - online på Footway

Hvis du leder efter et par behagelige sko, der holder en høj kvalitet, er det nok et par Corniche By Trickers-sko, du leder efter. Hos os på Footway kan du nemt bestille et par nye sko allerede i dag. Gratis forsendelse og retur er inkluderet, og vi står altid for hele 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK