Creative Recreation Sko Online

0 resultater

Creative Recreation-sko i innovativt design

Hvem elsker ikke sneakers? I dag er det utroligt moderne at bære flotte og stilfulde sneakers i forskellige farver, modeller og mønstre. Hvis du er på jagt efter et par nye og stilfulde sko, der er komfortable, kvalitative, men som samtidig føles originale, er det et par Creative Recreation-sko, du skal have fat i.

Creative Recreation - historien og idéen bag mærket

Creative Recreation blev etableret i 2002 med en idé om at udvikle nye og mere innovative sneakers til markedet. Firmaet har hentet sin inspiration fra streetart med de udstikkende og anderledes mønstre, motiver og farver. Creative Recreation er sko med et anderledes design og en yderst behagelig pasform.

Creative Recreation - smarte detaljer

Et par Creative Recreation-sko kan med fordel bæres sammen dine foretrukne jeans. Med flotte detaljer som en finurlig knaplukning og cool farver fungerer Creative Recreations sko til hverdag og fest. En del af skoene er fremstillet af ægte læder, og disse kan plejes og med tiden friskes op ved at bruge diverse skoplejemidler, der er specialudviklet til læder.

Køb dine Creative Recreation-sko online på Footway

Hos Footway har du alle muligheder for at klikke dig frem til et par nye og friske sneakers fra Creative Recreation. At handle sko med os skal være sjovt og nemt, og derfor tilbyder vi dig gratis forsendelse, fri retur og hele 180 dages åbent køb.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×