Crime Sko Online

0 resultater

Crime-sko med retrostil

Crimes sko er det ultimative valg til dig, som elsker rocket undergrundsmode. Skoene er fremstillet af gode materialer og holder en høj kvalitet. Her finder du mange kække og rå sneakers, som går til et væld af forskellige outfits. Smut i dine fede sko og tag i byen. Crimes sko løfter hele dit outfit.

Crime - rå og rocket mode

Det var de to søstre Lisa og Jessica Kistermann, som grundlagde Crime i London. De lod sig inspirere af undergrundsmoden i Camden Town og Shoreditch, og denne rå og rockede mode med solide retrotendenser lagde grunden for Crime-skoene. Stilen er moderne, men samtidig vintage, rocket og stilren.

Sådan skaber du det perfekte Crime-match

Hop i et par sneakers fra Crime og match dem med tætsiddende, sorte jeans, en slidt T-shirt og en lang cardigan. Mange af Crimes sko er af ægte læder, hvilket giver et utroligt smukt ydre. For at holde læderet smukt længst muligt er det godt at behandle skoene med læderpleje.

Crime-sko online hos Footway

Begiv dig ud i verden i et par rockede sko efter at have sendt bud efter dem hos Footway! Vi tilbyder flere forskellige betalingsformer for at lette din handel, og du får altid fri fragt, fri retur og 180 dages åbent køb, når du handler hos os. Vi vil nemlig gerne have, at din shopping skal være sjov, nem og inspirerende!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×