Crocs Sko Online

465 resultater

Revolutionerendeteknologi

Siden 2002 har de amerikanske Crocs fremstilletkultklassikerne "FOPPA-tøflerne". Sandalerne er fremstillet i et Croslite™-materiale,Crocs egen revolutionerende teknologi, der giver både dig og dine fødder enbehagelig og fri følelse.

Giverglatte overflader modstand

Materialet blev oprindeligt anvendt grundet den godeskridsikkerhed. I dine Crocs kan du slentre rundt på båden - uden at glide - ogskoen blev faktisk lanceret på et bådshow, da Crocs var en ret ung virksomhed.Crocs er certificeret af det amerikanske ergonomiråd samt American PodiatricMedical Association. En af Crocs’ grundlæggere og administrerende direktør,Lyndon V Hansson III, mener, at skoene er specifikt designet til at kunne fjernesmerter i fødderne.

FOPPA-tøflerne

Det var også årsagen til, at en af ??verdens størstehockeylegender, Sveriges helt egen Peter Forsberg, blev særligt interesseret iCrocs. Da han havde beskadiget sin akillessene, følte han sig ekstra godttilpas i tøflerne. Faktisk så godt, at han ønskede at lancere dem i Sverige. Datøflerne kom til Sverige, blev de imidlertid genstand for en ophedet debat.Mange afskyede designet, mens andre elskede det. For mange blev Foppa-tøflerneen erstatning for den klassiske træsko, mens andre valgte at bære dem påarbejdspladsen. Efter et par år kom kopierne med lynets hast, og Foppa-tøflerkom dermed også til at omfatte andre tøfler og sko, som ikke var fremstillet iCroslite™-materialet. Peter Forsberg forlod samarbejdet tilbage i 2010.

300millioner solgte eksemplarer

Crocs har - også uden Peter Forbergs deltagelse - fået enfantastisk succes, både her i Norden og resten af udlandet. I 2014 blev dersolgt 56 millioner par sko, og totalt set er der solgt 300 millioner sko sidenopstarten. I dag forhandles Crocs i mere end 90 lande. Et klart bevis for skoenesunikke og fodvenlige materialer, der tiltaler millioner af fødder verden over.

Vov atprøve et par Crocs!

Hos Footway bekymrer vi os om fødderne. De bærer os fremadi livet, så de har brug for omsorg. Et par Crocs er en god måde at give dinefødder den respekt, de fortjener. Hvis du hører til dem, der hader Crocs-designet,så prøv at tage et eller flere skridt uden for din sikkerhedszone og test etpar Crocs. Hvem ved, måske bliver du forelsket i det unikke materiale og denvidunderlige følelse, som Crocs giver dine fødder? Måske vil du slentre rundten varm sommerdag på båden, iført et par ægte Foppa-tøfler eller et par Foppa-støvler?Crocs er nemlig andet end blot tøfler og hjemmesko. Hos Footway finder du deautentiske Crocs tøfler og sågar også støvler, støvletter, børnesko, herreskoog damesko. Find dine favoritter allerede i dag!

 

Side 1 af 8

465 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×