D.A.T.E., Sko

4 resultater

D.A.T.E.-sko - kreative sneakers

Skab en original og behagelig stil med et par sko fra D.A.T.E. Du finder her et varieret og spændende sortiment af sneakers, som er så meget mere end de almindelige sneakersmodeller, du ser overalt. D.A.T.E. fremstiller innovative sko med originale og slående designs - og du kan bestille din favorit allerede i dag!

D.A.T.E. - verdensomspændende hit fra Italien

Damiano, Alessandro, Tommaso og Emiliano - D.A.T.E. Grundlæggerne af det populære mærke er fire fyre fra Italien. De skabte D.A.T.E. i 2005 og har siden haft stor succes over hele verden. De fire drenge har en god modesans og tilfører deres egne, innovative elementer til D.A.T.E., hvilket resulterer i sko med et særdeles spændende design.

Find et match til dine D.A.T.E.-sko

Et par D.A.T.E.-sko kan bruges når som helst og til hvad som helst. Skoene er utroligt komfortable, flotte og fungerer lige så godt til et par opsmøgede chinos som til et par slidte jeans. D.A.T.E. er både til kvinder, mænd og børn. Alle kan således få deres helt egne D.A.T.E.-sko! Med gedigne materialer som læder, slidstærk gummi og kraftige tekstiler holder dine D.A.T.E.-sko længe.

D.A.T.E. online hos Footway

Bestil et par originale og komfortable sneakers fra D.A.T.E. allerede i dag! Her hos Footway kan du vælge blandt et varieret udvalg af skønne sneakers til hele familien. Du skal ikke bekymre dig om hverken fragt eller retur, den giver vi. Vi giver samtidig 180 dages åbent køb.

Hylden med gode fund
Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK