Dame, Sko

281 resultater

Skoen er kvindens bedste ven

Dine sko fortæller om hvem du er, hvor du kommer fra og hvor du er på vej hen. Skoen er mere end en acces soire. Det er en historie. Historien kan handle om at danske væk hverdagen i sneakers, udforske skoven i nye sportssko, imponere på arbejdet i stiletter eller om at smelte et hjerte på festen i et par fine sko.

I rette sko er den en fantastisk historie. Om minder, glæde, sorg, venner, Fester og nye ansigter. Om varme sommerdage i nye Converse, efterårs gå ture i Vagabond- eller Clarks støvler. EN historie om sne tætte Dr. Martens som hviler efter en lang vinter gå tur. Eller om mødet med forårs varmen og lumen asfalt i lave sko.

Damesko har blevet et fænomen langt større end alt inden for mode. At samle på hundrede tals sko er ikke mærkværdigt – i stedet noget fantastisk. At surfe timer efter de flotteste sko er en spændende og ikke mindst nyttigt at syssel med. En oplevelse.

Sko at elske

På Footway forstår vi dig. Vi elsker sko lige så meget som dig og leder altid efter nye sko til dine fødder. Vi forstår at sko er det bedste som findes og at man altid finder nye at købe og elske. Skoproduktionen slutter ikke bare fro at man køber et par flotte sko, den ruller på. Vi forstår at du kan sidde i timevis og prøve nye sko, læse om trender, modeller og farver.

Sko kobler sammen, løfter frem og skaber din stil. Sko er det vigtigste du ejer. Du kender til følelsen: duften af en ny sko æske, lyd fra papiret som ligger omkring skoene som rassler. Indeni: en ny del af dig. Nyt smukt tøj til dine fødder. Intet andet tøj gør din stil mere lækker end sko gør. De sætter farve på dit identitet, kaster nyt lys over dit gamle tøj, giver liv og lyst. På footway finder du dine nye damesko. Her findes modeller, farver, stil og sko til alt du kan tænke dig. Klik i dine ønsker i kategorierne her ovenfor og lad jagten begynde. Du har al tid i verden når det gælder sko.

92-26437 White
UDSALG
73-41698 Black
75-48857 Black
UDSALG
Husky Ocean
UDSALG
Frost Black
UDSALG
Hike Black
Broby Wp Black
UDSALG
Henry Black
UDSALG
Idre WP Black
UDSALG
73-04746 Black
UDSALG
Zing Gtx Charcoal
UDSALG
Bodås Jr Xc Black
UDSALG
Husky Lila
UDSALG
73-04746 White
UDSALG
Husum Jr Xc Black
UDSALG
Idre Wp Blue
UDSALG
Maya Blue
UDSALG
Husky Black
UDSALG
Star Black/Pink
UDSALG
Maya Black Combi
UDSALG
84-16291 Black
UDSALG
Nyheder
Esbo Leopard
NYHED
Esbo Camo
NYHED
Glomma Leopard
NYHED
Skurup Camo
NYHED
Skurup Blue
NYHED
Glan Navy
NYHED
Side 1 af 5

281 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK