Dame, Sko

11.414 resultater

Skoen er kvindens bedste ven

Dine sko fortæller om hvem du er, hvor du kommer fra og hvor du er på vej hen. Skoen er mere end en acces soire. Det er en historie. Historien kan handle om at danske væk hverdagen i sneakers, udforske skoven i nye sportssko, imponere på arbejdet i stiletter eller om at smelte et hjerte på festen i et par fine sko.

I rette sko er den en fantastisk historie. Om minder, glæde, sorg, venner, Fester og nye ansigter. Om varme sommerdage i nye Converse, efterårs gå ture i Vagabond- eller Clarks støvler. EN historie om sne tætte Dr. Martens som hviler efter en lang vinter gå tur. Eller om mødet med forårs varmen og lumen asfalt i lave sko.

Damesko har blevet et fænomen langt større end alt inden for mode. At samle på hundrede tals sko er ikke mærkværdigt – i stedet noget fantastisk. At surfe timer efter de flotteste sko er en spændende og ikke mindst nyttigt at syssel med. En oplevelse.

Sko at elske

På Footway forstår vi dig. Vi elsker sko lige så meget som dig og leder altid efter nye sko til dine fødder. Vi forstår at sko er det bedste som findes og at man altid finder nye at købe og elske. Skoproduktionen slutter ikke bare fro at man køber et par flotte sko, den ruller på. Vi forstår at du kan sidde i timevis og prøve nye sko, læse om trender, modeller og farver.

Sko kobler sammen, løfter frem og skaber din stil. Sko er det vigtigste du ejer. Du kender til følelsen: duften af en ny sko æske, lyd fra papiret som ligger omkring skoene som rassler. Indeni: en ny del af dig. Nyt smukt tøj til dine fødder. Intet andet tøj gør din stil mere lækker end sko gør. De sætter farve på dit identitet, kaster nyt lys over dit gamle tøj, giver liv og lyst. På footway finder du dine nye damesko. Her findes modeller, farver, stil og sko til alt du kan tænke dig. Klik i dine ønsker i kategorierne her ovenfor og lad jagten begynde. Du har al tid i verden når det gælder sko.

Lena Asphalt
UDSALG
Rub 1 Black
UDSALG
8401875 Yellow
Hampton Ii Red
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Crocband Black
UDSALG
Noble Black
UDSALG
608n9-00 Black
Nicole Black
UDSALG
Side 1 af 191

11414 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK