adidas Originals Damesko Online

539 resultater

adidas Originals Damesko - klassisk og stilskabende

Der er altid noget særligt ved at vide, at man har valgt et originalt og stilskabende produkt, og det får du i allerhøjeste grad, når du vælger damesko fra adidas Originals. adidas er et klassisk firma med en lang historie der både byder på nyskabelser i forhold til skodesign samt sportslige triumfer. Hos Footway finder du altid et stort sortiment af adidas Originals damesko, og uanset om du leder efter skoen, der skal forbedre din performance på banen, eller en smart sneaker til hverdagsbrug, så har adidas Originals helt sikkert noget, som falder i din smag.

adidas Originals Damesko - historien om en klassiker

Historien om adidas tager sin begyndelse i 1949 i Tyskland, hvor navnet blev registreret af skoproducenten Adolf Dassler. Kælenavnet Adi og de første tre bogstaver i efternavnet blev sat sammen, og således opstod navnet på et af verdens i dag mest kendte sportsmærker. Det ikoniske logo med de tre striber kom til tre år senere, og op gennem 1950’erne lykkedes det adidas at gøre sig bemærket både indenfor atletik og fodbold. Firmaets største rival i disse tider var det tyske mærke Puma, der var stiftet af ingen andre end Adi Dasslers bror Rudolf! adidas Originals er firmaets sortiment af klassikere, og intet vidner vel mere om et mærkes hæderkronede historie end en hel serie kun med klassikere.

adidas Originals Damesko - stiltips og pleje

adidas Originals byder på en lang række spændende modeller, og her er der noget for enhver smag. Uanset om du vælger at gå efter de stilsikre klassikere som Gazelle eller et rigtigt blikfang som for eksempel X_Plr i Shock Pink så betaler det sig at eksperimentere med udtrykket og ikke lade sig begrænse af ideen om, at sneakers kun går til jeans. Nederdele og kjoler kan sagtens fungere med den “rigtige” sneaker, og med adidas Originals er det kun fantasien der sætter grænser. Husk selvfølgelig at passe godt på dine sneakers, og vask dem gerne med en svamp med lunkent vand efter behov, så de kan bevare det flotte look længere.

adidas Originals Damesko online på Footway

Footway er det rigtige valg, når du skal have nye sko. Vores altid store udvalg af adidas Originals garanterer, at du hos os garanteret finder noget, som falder i din smag, uanset om den går i retning af det diskrete og klassiske eller det farverige og mere moderne. Tag et kig rundt på vores hjemmeside og se, om der ikke er et par adidas Originals, der passer perfekt til din stil!

Posts about adidas Originals
K
Kirsten Jensen Kirkegaardsvej31 4800 Nykøbing F -
M
Maria -
Show more posts
Side 1 af 9

539 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK