Curlingstøvler, Dame

205 resultater

Hils på Chelsea-støvlens ”vinterkusine”. Curlingstøvlen varmer dine fødder og modstår den nordiske vinter på effektiv vis. Skoen er enkel, stilfuld, funktionel og karakteristisk, ligesom den mere efterårsprægede kusine. Den mangler blot snørebåndene, men det gør det dog nemmere at tage skoen af og på. Perfekt, når børnene løber ud og ind for at lege ude i sneen.

Gæt, hvor den kommer fra!

Curlingstøvlen stammer ikke overraskende fra curlingsporten. Oprindeligt er den udviklet til de professionelle inden for sporten, der havde brug for et godt greb på den ene sål, så man med den anden sål kunne glide hen over isen. Det er godt nok ikke tilfældet med curlingstøvlerne til hverdagsbrug, så vær ikke nervøs. Skosålerne er ens på begge sko!

Uld og ruskind giver varmen

Det mest almindelige materiale til curlingstøvler er ruskind, ofte kombineret med uld på den indvendige side, der er med til at give varmen. Curlingstøvlerne holder således varmen om fødderne om vinteren, men takket være ulden sveder du ikke om fødderne. Kombinationen med ruskind og uld gør curlingstøvlerne funktionelle, og de passer både til de større vintereventyr og til dagens udfordringer i storbyen. Mange curlingstøvler har en beskyttende gummi omkring sålen, så du ikke behøver at bekymre dig over om vejsalt, sjap eller regn. Eftersom curlingstøvlerne mangler en snøring, er de perfekte til dét, vi kalder "hverdagsvinter". De er kort sagt velegnet til dagligdagen i det kolde nord, herunder vandreture, nætter udendørs, når man leger med børnene i sneen, er ude at gå ture i sneen og alt det andet, der relaterer til hverdagen.

Husk dog, at skoene er skabt til udendørs brug, og de kan derfor blive lidt for varme, hvis du planlægger at bære dem indendørs, hvis du f.eks. skal ud på en lang tur og derefter spise middag eller drikke kaffe. Tag evt. et par mindre sko med til lejligheden i din håndtaske, så du nemt kan skifte, hvis det føles for varmt.

Match med stilfuldt vintertøj

Curlingstøvler er primært udendørssko, så de passer bedst til en stilfuld vinterjakke, og du kan både gå efter en afslappet stil og en sporty stil. Man skal måske tænke lidt mere over stilen i forhold til jakken, da curlingstøvler, flotte som de er, er ret neutrale. De er enkle, hvilket betyder, at de passer sammen med mange forskellige beklædningsgenstande. Hos Footway er vi særligt glad for de sorte og beige modeller, måske fordi de passer godt sammen med alt? Men også simple sko er flotte i selskab med smukke, matte farver. Med det sagt skal du ikke være bange for at gå amok med farverne. En sort, diskret vinterjakke kan sagtens være super smart sammen med et par curlingstøvler i en rød pangfarve. Duffy og Ilves er eksponenter for producenter, der laver stilfulde og farverige modeller.

UDSALG
75323-02 Red
UDSALG
Ukiuk Wine
UDSALG
UDSALG
Ukiuk Black
UDSALG
Side 1 af 4

205 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK