Converse, Dame, Sko

256 resultater

Converse - et amerikansk ikon

Converse-skoen er en ærkeamerikansk klassiker der med sit tidløse design har været med til at sætte sit præg på både sport og fritid i mere end et århundrede. Det kendte design med den hvide gummisnude over sort lærred er Converses mest kendte model, men igennem årene er der blevet lanceret hundredevis af variationer over dette tema for at imødekomme enhver smag. Andre farver, mønstre, former og tykkelser, men altid med respekt for traditionen og aldrig så nyskabende, at man har mistet kontakten til det oprindelige. Det er Converse, og uanset om du leder efter unisex- eller damesko er her helt sikkert noget for dig.

Converse - en klassiker bliver født

Converse blev grundlagt i 1908, og allerede i 1917 lancerede firmaet forløberen for den klassiske Chuck Taylor All-Star. Det store gennembrud kom dog først i 1923, da basketballspilleren, der senere skulle lægge navn til skoen, begyndte at promovere dem og samtidig komme med forslag til forbedringer. Herefter gik det stærkt, og både det amerikanske militær samt et stort antal sportsklubber var hurtige til at tage skoen til sig som en uundværlig del af datidens fitnessbeklædning. I slutningen af 1970’erne skete der dog et skift i forhold til markedet, og Converse blev efterhånden en fritidssko. Det var dog ikke enden for de ikoniske Chuck Taylors, tværtimod. I dag, næsten 100 år senere, er Chuck Taylors All-Stars nemlig stadig et af verdens mest solgte skodesigns overhovedet!

Converse - det alsidige valg

Du kan næsten ikke gå galt i byen med en sko fra Converse, og det er uanset om du vælger en damesko eller et af de klassiske unisex-designs. Jeans, nederdel, kjole, shorts, det hele fungerer. Fra casual til dressy med et twist - vælg en guldfarvet All Star for at give dit outfit lidt kant eller vær diskret med en klassisk Chuck Taylor i en afdæmpet farve som sort, marineblå eller bordeaux. Mulighederne er mange, og med Converse får du lidt af det hele indenfor damesko.

Converse damesko online på Footway

Hos Footway bestræber vi os altid på at have et alsidigt udvalg til vores kunder, og den nemmeste måde er at føre alsidige mærker som for eksempel Converse. Her finder du alle dine yndlingsfarver i et tidløst design, som har bevist sit værd igen og igen i mange forskellige sammenhænge, og med tanke på hvor populære sneakers er blevet gennem de seneste år sammen med tøj, som tidligere krævede mere formelle sko, er der ikke noget at sige til, at Converse er i højere kurs end nogensinde før. Tag et kig, og find dine nye sko her nedenunder!

Posts about Converse
N
Nils Malayang -
G
Gunna Kampp -
Show more posts
Side 1 af 5

256 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK