Ecco Damesko Online

272 resultater

Ecco - en dansk succeshistorie

I et land som mange forbinder med Lego og Mærsk er det nemt at glemme, at man i Danmark også har skabt en af verdens største successer indenfor skobranchen. Firmaet Ecco har siden sin begyndelse for næsten 60 år siden slået sit navn fast med fodtøj, som kombinerer stilfuldt design og høj komfort. Hos Footway er vi glade for at kunne præsentere et godt udvalg af nogle af Eccos bedste produkter, og uanset om du skal have nye sko til dagligt brug, støvler til de kolde måneder eller sandaler til sommerferien er det her et rigtigt godt sted at begynde jagten!

Ecco - fra Danmark til resten af verden

Ecco tog sin begyndelse i den lille by Bredebro i Sønderjylland i 1963 med skomageren Karl Toosbuy, og efter langsomt at have udvidet sin produktion igennem de næste årtier blev Ecco i 1980’erne et internationalt foretagende med mere end 1 million solgte par hvert år. Dengang fangede Ecco også offentlighedens interesse, ved at man som det første skofirma i verden trykte navnet i relief under skoens sål - noget mange producenter gør i dag, og som ofte tages for givet, men som altså stammer fra Ecco. I dag finder man Ecco-butikker i både Europa, Asien og Nordamerika, og den danske familievirksomhed er med blandt andet sin store butik i den berømte Oxford Street i London kommet i fint selskab ude i den store verden!

Ecco - stilsikker og praktiske stiltips

Ecco giver dig alt, hvad du har brug for indenfor damesko, og i det alsidige og spændende sortiment finder du både støvler i alle afskygninger, sneakers, sandaler og ballerinasko. Der er med andre ord ikke det outfit, der ikke kan sættes sammen med et par sko fra Ecco. Vi anbefaler selvfølgelig imprægnering til enten læder eller syntetisk materiale alt afhængigt af hvilken model, du vælger, så du kan få glæde af dit Ecco-fodtøj så længe som muligt.

Ecco online på Footway

Ecco er et mærke som på fineste vis forener det, vi allesammen leder efter, når vi skal købe sko: et flot udseende og en høj komfort som gør, at vi kan holde ud at have dem på hele dagen. I det store udvalg på vores hjemmeside finder du støvler, sandaler og damesko til enhver lejlighed, og vi er sikre på, at Ecco med deres spændende designs og gode kvalitet også har noget som falder i netop din smag!

Posts about Ecco
T
Tom -
K
Knud -
Show more posts
Flash Black
SALE
Aquet Black
SALE
Ukiuk Brown
SALE
Bella Black
SALE
Side 1 af 5

272 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK