Birkenstock, Finsko, Dame

0 resultater

Birkenstock damesko - en klassiker går aldrig af mode

Man går helt bogstaveligt ikke forkert med Birkenstock. Den tyske klassiker indenfor sandaler har med sin klassiske sål af kork og gummi skabt et fodtøj, som tilpasser sig ens fødder på en måde, som næppe finder sin lige hos andre mærker. Den uovertrufne bærekomfort, det klassiske look og det solide håndværk gør alt sammen Birkenstock til det rigtige valg, når temperaturen stiger, og fødderne trænger til luft, og her får man et gennemprøvet produkt der har bevist sit værd gennem generationer - og som helt sikkert vil blive med at gøre det mange år endnu.

Birkenstocks rødder

Birkenstock er et mærke, der med rette kan siges at have en lang og stolt tradition. Firmaet kan spore sine rødder helt tilbage til 1774, hvor skomageren Johann Adam Birkenstock registrerede navnet i den tyske landsby Langen-Bergheim. De første gennembrud indenfor udviklingen af Birkenstocks karakteristiske såler kom i begyndelsen af 1900-tallet, og 1964 begynde fodtøjet for alvor at ligne det, vi kender i dag. To år efter blev sandalerne introduceret i USA, hvor hippies og blomsterbørn var hurtige til at tage det sunde og utraditionelle design til sig. Siden da har Birkenstock været en sværvægter indenfor fodtøj og især sandaler - nogle gange på mode, men aldrig af mode.

Birkenstocks - få det rigtige look

De ikoniske sandaler fra tyske Birkenstock har altid stået for noget autentisk og uprætentiøst. Her er de bonede gulve langt væk, og man dyrker i stedet det rustikke og komfortable. Birkenstocks vil altid være en klassiker sammen med en nederdel og en enkelt top på en varm sommerdag, men det er også sjovt at kombinere dem med den stil som oprindeligt gjorde dem verdenskendte - flower power. Prøv dit yndlingspar med jeans med svaj, en batik-t-shirt og et par runde solbriller for det helt rigtige Summer of Love-look!

Birkenstock damesko- og sandaler online på Footway

Damesko- og sandaler fra Birkenstock er klassikere der aldrig går af mode, og på Footway finder du altid et stort udvalg både i forhold til design, farver og pris. Alene den verdenskendte Arizona-model findes i mange forskellige varianter, men har du lyst til at prøve noget i et lidt lettere design, som stadig bevarer den kendte bærekomfort, er Gizeh-serien et absolut must. Tag et kig på Footways udvalg af lækre Birkenstock-damesko og find dit nye look til sommeren - eller til rejsen sydpå til vinter!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK