Hunter Damesko Online

87 resultater

Hunter - praktisk og stilet

Der findes som bekendt ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning, men når man nu skal klæde sig ekstra godt på i regnen, kan man ligeså godt vælge den ultimative kombination af komfort, robusthed og stil. Med andre ord: Hunter. Hos Footway er vi glade for at kunne præsentere det ikoniske skotske mærke Hunter Boot Ltd. som siden sin begyndelse for mere end 150 år siden er blevet synonymt med kvalitetsgummistøvler, og selvom mange måske forbinder det klassiske britiske mærke med en diskret og rustik stil, så finder man i dag både designs og farver som gør støvlerne anvendelige i mange forskellige sammenhænge.

Hunter - traditioner og visioner

Hunter kan spore sin historie helt tilbage til 1856, hvor firmaet begyndte at producere forskellige genstande i et af datidens nye og efterspurgte materialer: gummi. Det blev dog hverken dæk eller varmedunke, der skulle gøre firmaet berømt, men derimod de klassiske Wellington-gummisstøvler som første gang så dagens lys i begyndelsen af 1900-tallet. Hunter kom til at spille en afgørende rolle under første verdenskrig, hvor deres gummistøvler var med til at gøre tilværelsen i skyttegravene lidt mere tålelig. Firmaet bidrog også til udrustningen i anden verdenskrig, og ved dennes afslutning havde Hunter for længst slået sit navn fast som engelsk folkeeje - hvilket de stadig er den dag i dag.

Få det rustikke look med Hunter

Den klassiske Wellington-gummistøvle fra Hunter er altid et oplagt valg, hvis du ønsker at give dit outfit et mere casual look. De lader sig nemt kombinere med jeans og en solid vindjakke i de køligere efterårsmåneder, og i det ustadige forårsvejr er de helt uundværlige. Man behøver dog ikke at holde sig til den traditionelle mørkegrønne. Hunter tilbyder nemlig også deres gummistøvler i blandt andet rød, lyserød og lilla, så man kan lege mere med med helhedsindtrykket. Elsker du gummistøvler men synes alligevel, at de kan virke lidt for tunge i stilen? Så prøv Hunters helt unikke kombination af en gummistøvle og en Chelsea-boot!

Hunter online på Footway

Hunter er en klassiker som er svær at komme udenom, når snakken falder på sko, og hos Footway finder du helt sikkert et par gummistøvler som falder i din smag. Uanset om du leder efter en klassisk unisex- eller en mere specifik damemodel, giver det gamle britiske firma dig masser at vælge imellem, både i forhold til design og farver. Tag et kig på sortimentet nedenunder hvis du vil give dit look et autentisk og bundsolidt præg!

Posts about Hunter
J
jens Høyberg -
A
Andersen -
Show more posts
Side 1 af 2

87 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK