Kavat Damesko Online

77 resultater

Kavat damesko - komfort og stil i et

Mange forbinder sikkert Kavat med børnesko, og det er da også rigtigt, at det er her det svenske firma har slået sit navn fast med solid kvalitet, der holder til mange spændende eventyr. Det er dog ikke kun børnene der har glæde af Kavats sko, her er der nemlig også noget for de voksne. Hos Footway kan vi præsentere et godt udvalg af damesko fra et af Sveriges mest elskede skofirmaer, og uanset om du leder efter et par lækre sommersandaler eller et par solide støvler, til når minusgraderne melder deres ankomst, finder du helt sikkert noget her som falder i din smag.

Historien om Kavat

Kavat kan spore sin historie tilbage til 1945, hvor den svenske skomager Ragnar Karlsson grundlagde sin forretning. Det var dog ikke helt det firma, vi kender i dag, her blev der tværtimod kun lavet sko til andre mærker, og sådan fortsatte det indtil 1970’erne, hvor sønnen Bengt tog over og besluttede sig for, at det gode håndværk endelig skulle lanceres under eget navn. Det blev familiens gravhund Kavat, der gav firmaets dets navn, og synes man, at det virker tilfældigt, skal man huske på, at kavat på svensk betyder modig … Det er en kvalitet som stadig præger firmaet i dag, hvor man bestræber sig på at gå nye veje, både i forhold til design og produktionsmetoder.

Skab dit sommer- eller vinterlook med Kavat

Du finder altid det rigtige hos Kavat, uanset hvad vejrudsigten siger. Sommergrader kræver sandaler, og her er især modellerne Lotta og Getskär et perfekt bud på moderne bærekomfort med et smart retrolook. Når vinteren kommer kan du med fordel kombinere enten Lugnvik eller Børgvik-støvlerne med et par jeans og en solid vinterjakke i en mørk farve for et rustikt look, der signalerer diskret kvalitetsbevidsthed. Mulighederne er mange med de svenske klassikere - glæd dig til at udforske Kavats damesko!

Kavat online på Footway

Hos Footway er vi altid glade for at kunne præsentere mærker som står for kvalitet, og som holder stolte traditioner i hævd samtidig med, at der kigges fremad. Derfor giver det selvfølgelig sig selv, at du hos os finder Kavat, et firma som er kendt og elsket af både børn og deres forældre, men hvis dame- og herresko fortjener mindst ligeså meget opmærksomhed. Det vil vi gerne bidrage til hos Footway, og vi er sikre på, at du nok skal få mange gode år sammen med dine nye Kavat-sko!

Posts about Kavat
K
Karen -
K
Kit Mosegård Bruun -
Show more posts
Broby Wp Black
NEWS
FEW LEFT
Nykroppa EP Black
FEW LEFT
Duved Tx Blue
FEW LEFT
Duved Tx Grey
FEW LEFT
Duved Tx Bordeaux
FEW LEFT
FEW LEFT
Hylte Ep Black
NEWS
Skafta Xc Black
NEWS
Lotta Black
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Side 1 af 2

77 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK