Nike Damesko Online

387 resultater

Nike - innovation og alsidighed

Man skulle egentlig ikke synes, at Nike behøver nogen nærmere introduktion. Det amerikanske firma, der siden begyndelsen af 1970’erne har sat deres præg på sportsudstyr og især på fodtøj, er lige så kendt for det ikoniske logo, det klassiske Just Do It-slogan som de mange sportsstjerner der gennem tiden har valgt firmaets produkter. Jo, Nike hører til blandt branchens sværvægtere, og det ser man især indenfor fodtøj. Her er firmaet nemlig verdens største producent, og deres sko er med deres innovative og flotte design ikke kun begrænset til sportens verden. Her er noget for enhver - også til hverdag.

Nike - et helt særligt navn

Historien om Nike begynder i 1964, hvor firmaet blev grundlagt under navnet Blue Ribbon Sports som udover at sælge andre mærker også eksperimenterede med at designe egne sko med moderat succes. I 1971 blev navnet ændret til Nike, opkaldt efter den græske gudinde for sejr - et oplagt valg for et firma, der producerer sportsartikler. Nikes succes fortsatte op gennem 1980’erne, og i 1987 så de første sko med den innovative air-teknologi i sålerne dagens lys. Året efter var det berømte tre ord, Just Do It, der endnu engang understregede at Nike var - og stadig er - i en klasse for sig.

Nike damesko - god stil til hverdag og sport

Nike er et mærke, hvor grænsen mellem sport og hverdagsbrug er meget flydende. De flotte designs og spændende farver samt den uovertrufne bærekomfort gør, at mange med fordel kombinerer deres sneakers med alt lige fra jeans til kjoler og nederdele med stor succes. Indenfor damemodellerne har især de forskellige varianter af Nike Free gået deres sejrsgang over hele verden, både til fitness og til fest. Frees tynde og flade sål står i skarp kontrast til Nikes tidligere designs og tilgodeser både dem, som foretrækker denne fornemmelse ved sport samt dem, som bare gerne vil have en lettere sneaker til arbejdet eller studiet.

Nike online på Footway

Hos Footway finder du selvfølgelig altid et stort udvalg fra verdens største producent af sportssko, og uanset hvad, du skal bruge dine Nikes til, er der rig mulighed for at slippe fantasien løs både hvad angår farver og designs, så du kan være stilet hvor som helst og når som helst. Tag et kig på vores sortiment nedenunder, vi er sikre på, at du hurtigt støder på lige netop det, du søger, hos legendariske Nike.

Posts about Nike
M
malene -
T
Tj Design -
Show more posts
Side 1 af 7

387 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK