Pumps med lav hæl, Dame

283 resultater

Lavhælede pumps - en sand favorit i garderoben

Lavhælede pumps er fællesbetegnelsen for de sko, der har en hæl under fem centimeter. Tit tænker man, at lave hæle kun findes i traditionelle farver eller med en bred hæl. Men sådan er det slet ikke! I dag produceres der en overflod af modeller med lave hæle, som du kan bruge til både hverdag og fest. Er du træt af at have ømme fødder efter en nat i høje hæle, er de lavhælede pumps det helt perfekte valg. De har samme form og størrelse som højhælede pumps. Hælen er bare det lavere, så du får mere støtte under hælen. Både farver og designs fører dig ind i en verden af forskellige stilarter, der går fra de klassiske 50'er-inspirerede pumps til de helt moderne modeller med blokhæl og kilehæl.

En sko, der kombinerer stil og komfort

Lavhælede sko er på mange måder sko, der udstråler elegance og femininitet. Kombinér et par lækre plateau-pumps med en sød mininederdel eller et par fine denimshorts, så du får et afslappet hverdagslook. Lavhælede pumps passer særligt godt med korte nederdele og kjoler, da de gør dine ben længere. Et par navyfarvede pumps passer perfekt til dit jakkesæt på arbejdspladsen, og de giver et strejf af en klassisk elegance. Blokhæl og peeptoe passer ideelt til det mere cool look, når du eksempelvis skal i byen med veninderne.

Sko med masser af historie

Sko med hæle blev allerede fremstillet i løbet af 1500-tallet, og både kvinder og mænd brugte hælen til at øge den naturlige højde med et par ekstra centimeter. I midten af 1800-tallet begyndte man at producere hæle af en varierende højde og form, og i 1900-tallet blev hælene en grundlæggende del af modebilledet. Men det var ikke før i begyndelsen af 1960'erne, at kvinder begyndte at foretrække sko med en lavere hæl. I dag er der ikke længere regler for, hvordan en festsko skal se ud. Nu handler det blot om, at du føler dig tryg med hælene, som du vælger at bære på dine fødder, om du så foretrækker pumps med en lav stilethæl eller en bredere kilehæl. Det er helheden, der er det vigtigste. Hælene skal naturligvis kombineres med det rigtige tøj.

Stort udvalg af lavhælede pumps på Footway.dk

Footway har et bredt sortiment af lavhælede pumps. Her finder du alt fra fashionable hverdagssko til forskellige typer af metalliske farver eller den elegante stil. Nogle af de mærker, der fremstiller lavhælede pumps, er Rieker, Vagabond og Steve Madden. Desuden forhandler vi en række andre mærker, der alle har ét fælles mål: at fremstille lavhælede sko til alle lejligheder med et stilfuldt tvist!

UDSALG
Pumps Black
UDSALG
Pumps Black
UDSALG
Harlem Black
UDSALG
UDSALG
Side 1 af 5

283 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK