Damesko Online

192 resultater

Reebok - både til sport og fritid

Reebok er et af de klassiske mærker indenfor sportssko, og et firma der har lange og stolte traditioner i forhold til design. Med et par sko fra Reebok er du altid godt klædt på, både i sportshallen, til løbeturen eller bare til hverdag, hvor de lækre og farverige sneakers giver dit look et pift samtidig med, at skoenes gennemtænkte designs får dig komfortabelt gennem en lang dag. Uanset om du leder efter en arbejdshest, der kan tåle masser af kilometer på veje og stier, eller noget let og smart, der også gør sig godt på arbejdspladsen, er Reebok et godt valg.

Reebok - en historie om opfindsomhed

Selvom navnet Reebok ikke så dagens lys før 1958, kan firmaet dog spore sine rødder længere tilbage. I 1895 i England begyndte skomagerlærligen Joseph William Foster nemlig at eksperimentere med løbesko med pigge, noget helt nyt dengang, hvilket hurtigt blev en succes blandt datidens topatleter. Innovation lå således allerede i skomagerfamiliens DNA, da to efterkommere i 1958 skabte firmaet Reebok, opkaldt efter en afrikansk antilope. I 1980’erne slog Reebok især sit navn fast indenfor aerobics, blandt andet med Freestyle-skoen, der var den første aerobicssko lavet specifikt til kvinder, og i dag er det engelske firma stadig en af de helt store indenfor sportssko.

Skab dit look med Reebok

Reebok kan lidt af det hele, og leder du efter en kvalitetssko, der løfter den sportslige performance til nye højder, er du uden tvivl kommet til det rigtige sted. Det store fokus på funktionalitet betyder dog ikke, at man bliver nødt til at gå på kompromis med æstetikken, og du finder således også mange lækre og tidssvarende sneakers i sortimentet som ligeså godt kan kombineres med jeans og kjoler til hverdagsbrug. Zquick- og Sublite-serierne med deres stærke farver og naturlige såler er et oplagt valg til at bringe et sporty og aktivt element ind i et ellers mere almindeligt hverdagslook, og de stærke farver er samtidig et ægte blikfang i gadebilledet!

Reebok online på Footway

Hos Footway kan du altid være sikker på at finde et stort og fornuftigt udvalg fra klassiske Reebok, og uanset om du leder efter et par sko til din yndlingssport, eller om du bare vil have et sporty hverdagslook, finder du helt sikkert noget her, som falder i din smag. Tag et kig på vores sortiment nedenunder og glæd dig til at udforske Reeboks mange lækre sneakers.

Reebok Lite Black
FEW LEFT
Side 1 af 4

192 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK