Hjemmesko Lave Dame

74 resultater

Tøfler: Sko, du har det godt i

Når du er træt efter en lang arbejdsdag og endelig kommer hjem og kan skifte til mere behageligt tøj, hvad gør du så? Ja selvfølgelig, du hopper i et par tøfler. Disse hjemmesko er designet til at give en maksimal komfort, så dine fødder kan hvile sig efter dagens slid, og du får dermed masser af kvalitetstid sammen med tøflerne.

Perfekte sko til ren afslapning

Forestil dig, at du vågner om morgenen, frisk og udhvilet, og i stedet for at sætte fødderne ned på det kolde gulv, stikker du dem ned i et par bløde og super behagelige hjemmesko. Mens du forbereder din foretrukne morgenmad, kan du straks mærke, hvor godt dine fødder har det, og hvor dejligt du har det. Eller måske er du netop hoppet ud af badet, og så er der vel næppe noget bedre end et par bløde tøfler, der står og venter uden for badeforhænget. Herefter handler det blot om at kombinere dine nye hjemmesko med dit hyggetøj, når det gælder en dag med ren afslapning. Mærk komforten fra top til tå og nyd din tid for dig selv, præcis som du ønsker det.

Sådan gik det til, da tøflen blev fremstillet

I Mellemøsten anså man tøflerne for et symbol på fangenskab. Sultanens konkubiner skulle nemlig bære tøfler, dels måtte de ikke ødelægge de fine tæpper, og dels måtte de ikke flygte. I midten af 1600-tallet var det kun de rigeste, der bar hjemmesko, og disse blev fremstillet af fløjl, silke eller et blødt læder. Man bar ofte farverige dragter, der passer til fodtøjet. I visse kulturer og lande, såsom Japan, viser man sin respekt for huset og dets ejere ved at skifte fra sko til hjemmesko, inden man går ind til den, man besøger.

Tøfler online på Footway

Her på Footway kan du finde over 100 forskellige modeller inden for hjemmesko, og de fås i alle farver og mønstre. Der er modeller fra de store skodesignere såsom Diesel, Ralph Lauren, Toms, Shepherd og Bobux. Hvis du elsker de klassiske, ensfarvede modeller, der er designet med henblik på at skabe komfort, kan du finde dit nye par lige her. Det gælder selv for dig, der er mere til de eksotiske samt anderledes farver og tryk. Vi har masser af varer, der falder i din smag. Tøflerne kan fås til hele familien - vælg de sjove, farverige hjemmesko med tegneseriefigurer til de mindste, de moderigtige modeller i sæsonens mest trendy farver til dig, der kan lide at være først med det nyeste, samt de mere klassiske modeller til dig, der synes, at tøflernes vigtigste opgave er at være komfortable.

G-01-00 Grey
FEW LEFT
Lina Leopard
FEW LEFT
Innsbruck Stone
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
27-18003 Black
NEWS
27-18003 Camel
NEWS
Side 1 af 2

74 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK