Klipklap, Dame

331 resultater

flip flops - et grundlæggende element i enhver garderobe

I dag er flip flops mere populære end nogensinde. Den klassiske flipflop er en type gummisandal, der oftest leder tankerne hen på sol og hav, men nu kan du finde et væld af modeller, farver og mønstre, der er lige så velegnede til ferieshortsene som til et afslappet festlook. flip flops er også det perfekte supplement til andre sko. Efter en lang aften i de højhælede er det dejligt at kunne smide de højhælede og trække i et par flip flops. Et godt tip er, at du altid bør have et par flip flops i tasken, hvis nu fødderne skulle få brug for et hvil.

En sandal, som er kommet for at blive!

flip flops er sko, der har været populære gennem en lang periode, både til hjemmebrug og på stranden. Det er næsten umuligt at vælge forkert, når det kommer til disse cool sandaler, der ofte har en Y-formet rem mellem tæerne. Valget af farver og mønstre er næsten uendeligt! Her finder du alt fra korksandaler i lækre, eksotiske mønstre til flip flops i en klassisk model med læderrem og kraftig sål, der er med til at give en bedre støtte under hælen. Du kan ligeledes finde flotte leopardmønstrede varianter og glamourøse guldfarvede modeller.

En historie, der begynder i de gamle faraoers Egypten

Det ældste par flip flops, som man kender til, kan ses på British Museum, og de skønnes at være fra 1500 f.Kr. Ligesom i dag blev flip flops fremstillet af en række forskellige materialer, men fremfor alt har man fundet varianter, der er fremstillet af papyrus og palmeblade. Den moderne flipflop-model blev populær hovedsageligt i USA efter afslutningen af ??Anden Verdenskrig, hvor de japanske soldater bragte dem ind i landet. Hawaianas, et klassisk og velkendt mærke, blev etableret i 1962 i Brasilien af landets største skomærke Alpargatas. I begyndelsen af ??70'erne kom imidlertid Rainbow-sandalerne, der var en endnu mere holdbar model fra Californien. I dag tilbydes der flip flops i en række forskellige stilarter, og de benyttes af folk i alle aldre, som regel i en afslappet sammenhæng. De yngre generationer har dog en tendens til i stigende grad at bære flip flops til de mere formelle begivenheder, mens ældre generationer ofte opfatter dette som et tegn på dovenskab og manglende stil. I sidste ende er det formentlig et spørgsmål om personlig smag og stil. Så længe du har det godt og føler dig flot i dine flip flops, kan det næppe være forkert.

flip flops online på Footway

Footway har et bredt sortiment af flip flops, lige fra klassiske mærker som Hawaianas, Crocs og Adidas Originals. Hos Footway kan vi tilbyde dig hurtige leveringstider og en god service, og vi støtter dig gerne i jagten på et par flotte flip flops.

UDSALG
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 6

331 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK