Støvler & Støvletter, Dame

1.852 resultater

Damestøvler og -støvletter til året rundt

Et par lækre skindstøvler er uundværlige i basisgarderoben, og i virkeligheden kan støvlen følge dig i alle årstider. Om efteråret kan det eksempelvis være supersmart med et par overknee damestøvler sammen med en lidt varmere nederdel og et par tykkere strømpebukser, mens du i vintermånederne kan vælge den forede støvle, så du holder kulden væk fra dine fusser. Når vi når frem til forårs- og sommermånederne, passer de små ankelhøje støvletter perfekt ind i billedet, især på de lidt køligere danske sommerdage og -aftener. Footway.dk er klar til at præsentere dig for et gigantisk udvalg af støvler og støvletter i damemodeller fra mere end 600 mærker, så du er klar til at træde frem i dine nye støvler.

Modestøvler – inspiration hentet fra ridestøvlen

Tager vi et kig tilbage i historien, har støvlerne været et kendt fænomen helt tilbage fra oldtiden, ligesom vores forfædre har brugt støvlerne med det længere skaft som et godt værn i jagtsituationer og lignende. Op gennem århundrederne var de finere skindstøvler dog en ting, der især var forbeholdt det finere herreskab, heriblandt adelsfolkene. Dagens modestøvler er i høj grad inspireret af tidligere tiders ridestøvler. Her kan du blot tage et kig på de ultrapopulære overknee støvler, der minder en helt del om musketerstøvlen. Damestøvlerne blev først kendt omkring 1830’erne, hvor man også begyndte at se mere til den lidt kortere variant, støvletten. Et af de store opsving inden for damestøvler kom omkring 1960’erne, hvor opgøret mod autoriteterne satte sit klare aftryk i moden med introduktionen af miniskørterne og de knælange støvler. I dag er modestøvlerne til både kvinder og mænd allestedsnærværende og bestemt ikke blot forbeholdt for det bedre borgerskab!

Damestøvler og -støvletter – værd at vide om skopleje

Langt de fleste støvler og støvletter bliver fremstillet i lækkert læder, og det betyder også, at der medfølger et vist ansvar for at holde læderet glansfuldt med diverse skoplejeprodukter, der bl.a. kan købes her i webshoppen. Naturmaterialer har nemlig brug en lille hjælpende hånd for at holde sig pænt, da læder bl.a. kan blive en smule mat med tiden. Vi går ud fra, at du planlægger at lufte dine nye damestøvler eller -støvletter på gader og stræder, hvorfor du bør imprægnere dem inden brug. Følg imprægneringen op ved regelmæssigt at bruge de specialudviklede lædercremer. Det gør, at du med stor sandsynlighed har dine flotte, skinnende støvler i endnu længere tid.

Støvler og støvletter i smarte damemodeller

Her på Footway.dk har vi et hav af støvler og støvletter i damemodeller, og du vælger mellem mere end 600 mærker, der tæller nogle af verdens mest populære mærker, såsom ECCO, Duffy, Dr. Martens, Tommy Hilfiger og Ten Points. Er et par støvler dit næste køb på Footway.dk, sender vi – som altid – din ordre lynhurtigt med gratis fragt, fri retur og ikke mindst 180 dages åbent køb. Et par smarte støvler og støvletter klæder alt fra et par jeans til kjoler og nederdele, så udvid din samling allerede i dag!

Noble Black
UDSALG
90-11004 Red
UDSALG
Foxy Black
UDSALG
UDSALG
Hedda Black
UDSALG
Noble Navy
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
UDSALG
Side 1 af 31

1852 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK