Ten Points Damesko Online

307 resultater

Ten Points - tidløs og trendy

Svenske Ten Points har siden firmaets grundlæggelse i 1983 skabt sig en niche som et firma, der rammer en perfekt blanding af innovation og et traditionelt look i en høj kvalitet. Her finder du damesko- og støvler samt sandaler i flot forarbejdet læder og i tidløse designs som med årene vil få en flot patina - den slags man ikke kan købe sig til. Her er der ingen gimmicks men i stedet et diskret signal om kvalitetsbevidsthed og god smag, og når du vælger et par sko eller støvler fra Ten Points, vidner det om, at du kender din stil og sætter pris på godt håndværk.

Ten Points - en svensk succeshistorie

Historien om Ten Points begynder i 1983 lidt udenfor Stockholm, hvor firmaet blev grundlagt med et simpelt mål: nemlig at lave kvalitetssko som får bæreren til at føle sig unik. Da den første kollektion blev lanceret to år senere, stod det hurtigt klart, at Ten Points havde ramt rigtigt i forhold til den oprindelige vision, og firmaets fortolkning af en klassisk, svensk stil blev hurtigt en succes. I dag er Ten Points et af Skandinaviens bedst sælgende skomærker, og man finder derudover også skoene i butikker i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Estland og Rusland. Ten Points' design med dets dybe rødder i skandinavisk æstetik bliver stadig forfinet år for år, og det sker selvfølgelig altid med respekt for traditioner og godt håndværk.

Ten Points - føl dig unik

Ten Points har altid haft som mål, at bæreren skal føle sig unik i deres produkter, og uanset om du leder efter damesko- eller støvler, eller måske et par lækre sommersandaler, mærker du også, at Ten Points er noget helt særligt. Prøv for eksempel de klassiske snørestøvler i Pandora-serien. Du finder dem i en alsidig sort, en flot dyb cognacfarve som kun bliver flottere med tiden og, meget usædvanligt, i lyserød. Især ved den sidste er der mulighed for at eksperimentere med udtrykket og ramme en helt særlig blanding af et klassisk design og en usædvanlig farve, som alligevel gør støvlen til helt sig egen - ligesom hende der bærer den!

Ten Points online på Footway

Hos Footway er vi altid glade for at kunne præsentere firmaer, der baserer sig på kvalitet og solidt håndværk samt en sund blanding af respekt for traditioner og vilje til at udfordre dem. Ten Points hører til i denne kategori, og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med deres lækre sko, støvler og sandaler er det ikke for tidligt at komme i gang. Tag et kig på vores store sortiment her nedenunder og find dit nye look til sommeren, vinteren, arbejdet, festen, ja, faktisk til det hele!

Posts about Ten Points
Line A., Guide -
K
Karine -
Show more posts
Pandora Cognac
FEW LEFT
Pandora Black
FEW LEFT
Alice Black
FEW LEFT
Diana 200002 Black
FEW LEFT
Side 1 af 6

307 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK