Timberland Damesko Online

211 resultater

Timberland - rustik charme til enhver lejlighed

Timberland er et firma, der har taget turen fra nicheforetagende til mainstreamsucces, og når man ser på det på en gang praktiske og smarte design der kendetegner de forskellige modeller, er det ikke svært at forstå hvorfor. Her behøver man nemlig ikke gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet i det daglige for at få lige det look, man går efter, og uanset om det er de klassike gule Timberland-støvler eller nogle af firmaets senere kreationer indenfor damesko, der lokker, så ved man, hvad man får: solidt håndværk, smarte designs og en mulighed for at gøre sit outfit helt unikt.

Timberland - et lille stykke af den amerikanske drøm

I 1928 begyndte den ukrainske immigrant Nathan Swarts som skomagerlærling i Boston, og ingen havde nok gættet det dengang, men her blev kimen lagt til en af skobranchens største forretningssuccesser. I 1950’erne havde Nathan Swarts overtaget et skofirma og gjort det til et familieforetagende, og i 1965 lykkedes det at tage patent på en ny teknologi der muliggjorde produktion af støvler, hvor sålen var støbt sammen med overlæderet og dermed var helt vandtætte. I 1973 kom det berømte navn Timberland til, og folk fik hurtigt øjenene op for de robuste og praktiske håndværkerstøvler som nu ikke længere kun var forbeholdt byggepladser og skurvogne. Successen var en realitet, og den ukrainske immigrant Nathan Swarts’ amerikanske drøm gik i opfyldelse.

Giv din stil kant med Timberland

De ikoniske Timberland-støvler er robuste og solide, og her er der rig mulighed for at give dit look noget kant og tyngde. Der er for eksempel stor forskel på at kombinere jeans med ballerinasko eller solide arbejdsstøvler, og med Timberland får du mulighed for at få en autentisk stil der kan påvirke dit outfits helhedsindtryk drastisk. Der er dog også mulighed for at bløde stilen lidt op og ramme et kompromis: du behøver nemlig ikke at vælge den klassiske okkergule støvle, hvis du går efter det kendte Timberland-design. Den fås også i sort og endda lyserød som giver en spændende kontrast mellem en feminin farve og et maskulint design. Mulighederne er mange med ærkeamerikanske Timberland, og det er altid sjovt at prøve sig frem i deres sortiment!

Timberland online på Footway

Hos Footway er vi altid glade for at kunne præsentere Timberlands mange flotte designs, og selvom de klassiske arbejdsstøvler altid er et sikkert valg, byder vores sortiment på mange forskellige stile og farver. Uanset om du leder efter solide og varme vinterstøvler eller lækre sandaler til sommeren, har Timberland helt sikkert noget der falder i din smag - find dine nye favoritter nedenunder!

Posts about Timberland
Malene, Guide, Guide -
T
Tanja -
Show more posts
Side 1 af 4

211 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK