Ugg Damesko Online

185 resultater

UGG - den australske klassiker

Alle kender Ugg-støvlen, men hvad mange måske ikke ved er, at mærket faktisk er opkaldt efter det navn, som som designet havde haft i folkemunde siden midten af 1960’erne. Ugg er en forkortelse for utilitarian - alsidig - og netop alsidigheden er især noget, vi i dag forbinder med ugg-designet: der er næsten ikke noget outfit, hvor de ikke fungerer, og den klassiske fåreskindsstøvle har i dag fået en makeover, så den ikke kun er tilgængelig i den almindelige sandfarve, men også i farver som sort, rød og blå.

UGG - successen fra Down Under

De australske ugg-støvler af fåreskind var allerede i 1960’erne blevet en del af surfermiljøet, og i 1970’er fik også surfere i Storbritannien og USA øjenen op for de behagelige, enkle og varme støvler, og i 1978 blev firmaet UGG grundlagt i Los Angeles. Det sker nogle gange at et mærke bliver synonymt med et design, men i UGGs tilfælde var det ganske oplagt, da firmaet ganske enkelt var opkaldt efter det produkt, man solgte. Det store kommercielle gennembrud kom i 1994, hvor de amerikanske atleter bar UGG-støvler ved vinter-OL i Lillehammer, og i begyndelsen af det nye årtusind havde de australske støvler for længst taget springet fra et nicheprodukt for surfere til at være det verdensomspændende fænomen, det stadig er i dag.

UGG-støvler til mange forskellige lejligheder

Du går aldrig helt galt i byen, når du vælger sko eller støvler fra UGG. Det klassiske design fungerer både med skinny jeans og leggings, og de to primære farver, sand og sort er begge så neutrale, at de kan kombineres med det meste. UGG tilbyder dog også visse modeller i rød og blå, og her er der straks mulighed for at eksperimentere mere med helhedsindtrykket. Selvom ugg-designet er firmaets hjørnesten, skal du dog huske på, at UGG også tilbyder sandaler og mokkasiner i deres sortiment, alle i samme casual design og neutrale farver som nemt kan passes ind i et outfit på de dage, hvor temperaturerne er for høje til fåreskindsstøvler.

UGG online på Footway

UGG er en sand klassiker, og vores sortiment ville ikke være komplet uden et stort udvalg af de ikoniske australske fåreskindsstøvler. Uanset om du er til lange eller korte modeller, neutrale eller sprælske farver, har UGG garanteret noget som falder i din smag, og du bliver helt sikkert glad for dine, som navnet antyder, alsidige støvler i det daglige. Find dine favoritter fra UGG nedenunder!

Posts about UGG
Amela , Guide -
Anna, Guide -
Show more posts
FEW LEFT
Calla Black
SALE
Dalla Dusk
Fluff Clog Grey
FEW LEFT
Side 1 af 4

185 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK