Vagabond Damesko Online

148 resultater

Vagabond - svensk tradition når det er bedst

Vagabond er en af sværvægterne indenfor skobranchen, og det svenske firma har efterhånden bevist sit værd igennem flere årtier, hvor navnet er blevet synonymt med solid kvalitet og og flot læderarbejde verden over. Vagabond begyndte i sin tid med at lave herresko, men sortimentet er siden blevet udvidet betragteligt, og i dag fylder dameskoene mindst ligeså meget hos Vagabond. Uanset om du står og mangler et par sko til hverdagsbrug, et par lækre sandaler til sommeren eller et par solide støvler, har Vagabond noget at tilbyde. Udvalget er præget af stor alsidighed, men dog alligevel med et vigtigt fællestræk: det gennemtænkte og stilfulde design.

Vagabond før og nu

Svenske Vagabonds historie går tilbage til 1960’erne, hvor firmaet begyndte at producere herresko. Lige fra begyndelsen var særligt arbejdet med læder en hjørnesten i Vagabonds sortiment, og denne ekspertise blev kun større i begyndelsen af 1990’erne, hvor firmaet også åbnede designkontorer i Portugal og Italien, begge lande med stolte traditioner indenfor læderarbejde og skoproduktion. Selvom Vagabond altid har høstet stor ros for deres lædersko- og støvler, er der dog også andre produkter i sortimentet som vidner om firmaets vilje til stadig at eksperimentere og gå nye veje, og i dag har man således også mulighed for at købe både gummistøvler, ballerinasko, sneakers og sandaler i den velkendte Vagabond-kvalitet.

Få det meste ud af dine Vagabond-sko

Vagabond er nærmest blevet synonymt med læderfodtøj i god kvalitet, og i det alsidige udvalg finder du damesko- og støvler der fungerer fra det mest casual hverdagstøj til stilet aftenbrug. Læder skal dog plejes, og det gør man bedst ved at give det rigeligt med læderfedt efter behov for at forhindre, at det krakelerer. Samtidig skal man overveje hvad farvevalget betyder på sigt. Sort går selvfølgelig til det meste, og til aftenbrug er der nærmest ikke andet der går, men det vil ikke patinere på samme måde som brunt læder i løbet af årene. Selvom man måske er mere til sort end brun må man ikke glemme at den brune læders særlige glød efter mange års brug vidner om et produkt med historie, identitet og - vigtigst af alt - fremragende forarbejdning.

Vagabond online på Footway

Vagabond er selvskreven til Footways sortiment. Den svenske skogigant har i mange år været et af branchens vigtigste navne og har altid stået for god kvalitet og flot design. Uanset hvad du leder efter, er der en god chance for, at du finder det i Vagabonds alsidige serier der inkluderer både skotyper, farver og materialer til enhver lejlighed. Tag kig nedenunder og find dine nye Vagabond-damesko!

Side 1 af 3

148 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×