Viking Damesko Online

99 resultater

Viking - genopfindelsen af en klassiker

Norske Viking er en af Europas førende producenter indenfor gummistøvler, og med en tradition og know-how der strækker sig næsten 100 år tilbage, er der ikke noget at sige til firmaets store success. Hvem siger at gummistøvler skal være kedelige? I hvert fald ikke Viking! Her finder du nemlig udover de klassiske og diskrete modeller også designs, farver og mønstre der kan peppe enhver grå regnvejrsdag op, og denne kombination af bundsolid kvalitet og nytænkning og kreativitet gør Viking kendt og elsket af unge som gamle.

Viking - historie og traditioner

Viking blev grundlagt i Norge i 1920 som A/S Askim Gummivarefabrikk lidt syd for Oslo, og firmaet oplevede snart success med deres gummistøvler. Allerede i midten af 1920’erne havde man for længst rundet 500.000 solgte par, og herefter vendte man blikket mod resten af Europa, hvor successen hurtigt gentog sig. I løbet af de næste årtier blev Viking en af Norges mest succesfulde foretagender, og selvom produktionen siden 1970’erne har ligget i Asien, har firmaet i høj grad formået at bevare deres unikke identitet som en sand norsk klassiker der hører til i ethvert hjem.

Vær kreativ med Viking

Hvor kreativ kan man egentlig være med gummistøvler? Konceptet er ret simpelt, og derfor ligner de allesammen hinanden, ikke? Ikke nødvendigvis. Elsker du chelsea-boots, og hader du regnvejr, fordi du ikke kan have dine yndlingsstøvler på? I så fald bør du tage et kig på Vikings Freya-model som på fineste vis forener lige netop en chelsea-boot med en gummistøvle. Eller prøve den unikke Grace Hi-støvle, en lang sort gummistøvle med hæl i ridestøvledesign som gør, at du kan bevæge dig tørskoet rundt i alt slags vejr uden af gå på kompromis med den gode stil. Det er Viking: kreativitet og innovation med klar inspiration fra klassikerne!

Viking online på Footway

Viking er et af de der mærker som er helt umulige at komme udenom. Den norske klassiker har i mange år været en uundværlig ledsager på regnvåde dage, ikke kun i hjemlandet men også i resten af Europa. Hos Footway har vi selvfølgelig et stort sortiment fra Viking, og nu har du således muligheden for at skifte dine gamle, slidte røjsere ud med et kvalitetsprodukt som holder i mange år, og hvor du ikke skal lade dig nøjes i forhold til design eller farver. Tag et kig nedenunder og find din nye favorit fra Viking i dag!

Posts about Viking
A
Anonym -
V
VH -
Show more posts
Seilas Yellow
FEW LEFT
Viking Hunter GTX
FEW LEFT
Side 1 af 2

99 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK