Damn Heels, Sko

3 resultater

Undgå trætte fødder med Damn Heels-sko

Hvor mange kvinder har ikke oplevet, at fødderne gør ondt efter en aften i høje hæle? Efter nogle timer halter man næsten rundt på de ømme fusser. Dette var noget, som skomærket Damn Heels kunne relatere til, og det blev fundamentet for en ny skoidé. Deres varemærke bygger på tanken om, at kvinder skal kunne nyde deres høje hæle, men også have et alternativ, når fødderne begynder at gøre ondt. Resultatet blev de meget populære sammenklappelige ballerinasko. Disse søde sko optager ingen plads i håndtasken, og de foldes nemt ud, når du har behov for at udskifte de høje hæle med skønne ballerinasko.

Plej dine Damn Heels-sko

Damn Heels’ sko er fremstillet af et holdbart, syntetisk materiale og fås i mange forskellige farver og designs. For at du skal kunne bruge skoene så længe som muligt, er det selvfølgelig bedst, hvis du plejer dem på korrekt vis. Ballerinaskoene i syntetisk læder kan du imprægnere med produkter, der er udviklet specielt til et syntetisk materiale. Inden du imprægnerer dine sko, bør du rengøre og pudse dem godt. Du kan bruge en pudseklud og tørre ydersiden, inden du sprøjter dem med et imprægneringsmiddel til syntetiske sko. Damn Heels’ sko har såler af et holdbart gummi, som føles behageligt mod underlaget.

Sådan kan du bruge dine Damn Heels-sko

Hele idéen med Damn Heels er, at du nemt skal kunne medbringe skoene, uanset hvor du skal hen. De kan foldes ud og optager derfor ganske lidt plads i håndtasken. Du får derudover også en pose, som du kan opbevare skoene i. Denne pose kan du herefter anvende til de høje hæle, når du skifter sko. Ballerinasko passer til det meste, eksempelvis festtøj, jeans eller kjoler. De er skønne og luftige, og derfor passer de også bedst i sommerhalvåret. Find et par Damn Heels-sko i den ønskede farve - der er både glimtende og matte sko i varekataloget!

Damn Heels-sko på Footway.dk

Vi elsker sko, og især når skoene tager hånd om fødderne. Alle piger burde have et par Damn Heels, som er klar til brug, når fødderne bliver ømme efter flere timer på dansegulvet i højhælede sko. Hvorfor ikke bestille et par til dig selv allerede i dag og samtidig overraske veninden med et fint par? Skoene er ikke specielt dyre, og de er perfekte til både byturen og rejsen!

Posts about Damn Heels
C
Charlotte Elisabeth Gudmand -
Show more posts
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK