Diavolina, Sko

6 resultater

Diavolina-sko i et feminint design

Hvem elsker ikke glitter, smukke detaljer og høje hæle? Diavoline er et populært mærke, som kreerer fantastiske damesko til den trendy kvinde. Her finder du smukke stiletter, laksko og pumps i ægte læder. Vælg mellem friske farver som rød, lilla og grøn eller sats på noget mere eviggyldigt såsom den sorte farve.

Diavolina-sko kommer fra down there

Diavolina er et australsk firma, som blev grundlagt af Robert Robert. Med mange års erfaring fra Australiens skoproduktion blev Diavolina en stor succes. Mærket stiler mod den trendy kvinde, som vil lægges mærke til. Med mønstrede, glitrede og farveglade hæle i forskellige modeller findes der noget for alle, så er du træt af det kedelige og forudsigelige look, kan du trygt satse på Diavolina.

Diavolina-sko til sommerkjolen

Et par smukke Diavolina-sko matcher du allerbedst med en flot sommerkjole. Du kan vælge at matche efter farven på dit outfit eller at bryde det helt op og arbejde i kontraster. Selv et par slidte, tætsiddende jeans bliver lækre sammen med Diavolina-skoene. Skoene fremstilles i ægte ruskind, som har brug for pleje for at kunne holde sig smukt længe.

Diavolina-sko online hos Footway

Send bud efter et par fine Diavolina-sko allerede i dag og klæd dig sensuelt og trendy! Hos Footway får du altid fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb. Føl dig hjemme og læg fødderne op. Online shopping har aldrig været sjovere eller mere fleksibelt end her hos Footway.

Farah
UDSALG
Lucilla
UDSALG
Bambi
UDSALG
Snap
UDSALG
Naomi
UDSALG
Myrna
FÅ PÅ LAGER
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

6 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK