dico Copenhagen, Sko

0 resultater

Dico-sko i dansk design

Stilrene linjer, smukke materialer og en fantastisk pasform. Vi taler naturligvis om Dico-skoene. Dico er et dansk mærke, som tilbyder et varieret udvalg af smukke sko til alle trendy kvinder. Her finder du sko, som kan bruges hver dag til enhver lejlighed. Bestil dine Dico-sko hjem allerede i dag med blot et par klik og gør klar til at vise dem frem i løbet af ingen tid.

Dico med næse for kvalitet og funktion

Danske Dico blev grundlagt i København, og med en næse for kvalitet, funktion og design skaber Dico sko i et stilrent og skandinavisk design. Det sker ved hjælp af de bedste materialer og en skøn pasform, og Dico skaber sko til alle de kvinder, som altid er på farten, men stadig vil se smukke og sofistikerede ud.

Tips til stil og vedligehold af dine Dico-sko

Passer du på dine Dico-sko, kan de holde meget længere, end du drømmer om. Mange af skoene i sortimentet er fremstillet af læder, så sørg for at bruge plejeprodukter, som passer til dine sko. Trods den solide gummisål er det bedst, at du efterlader dine Dico-sko derhjemme, når regnen vælter ned.

Dico-sko online hos Footway

Giv dig selv noget nyt og smukt til hverdagens trummerum! Her hos Footway venter der en shoppingoplevelse, som er både spændende og sjov. Vi har samlet et varieret sortiment af Dico-sko til den trendbevidste kvinde. Med fri fragt og retur har du intet at tabe, og som ekstra bonus smider vi 180 dages åbent køb oven i hatten!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK