Diesel Sko Online

110 resultater

Diesel sko er sprøde sko

Diesel sko satser stærkt på at være kendt som både et råt og alligevel stilrent brand. Derfor finder du mange forskellige slags sko i vores sortiment.

Svensk kvalitet siden 1978

Diesel er et svensk brand, der blev stiftet helt tilbage i 1978. Firmaets vigtigste fokuspunkter var, og er stadig den dag i dag, trend, nytænkning og kreative design. Diesel har ramt så godt på disse tre ting, at deres tøj er blevet båret af både tv-stjerner og rock-stjerner. Siden den spæde start tilbage i 1978, var der nok ikke mange, der havde regnet med at firmaet var der, hvor de er i dag - nemlig et af verdens største brands. Diesel, og selvfølgelig Diesel sko, vil gerne være lidt rå, hvilket understreges af deres samarbejde med motorcykelproducenten Ducati, som også er råt og alligevel stilrent.

Diesel sko er til alle

Diesel har brandet sig selv som et brand for de lidt rå og seje typer. Derfor har de gjort et stort stykke arbejde i at lave nogle super fede sko, der ser rigtig godt ud sammen med street tøj. Resultatet af dette er Diesel sneakers sko, som passer perfekt til det løse tøj, man ser på gaden. Dog satser Diesel også på det mere stilrene, så de rammer en bredere målgruppe. Et godt eksempel på dette er de super lækre Diesel Joyful sko, som passer helt perfekt til for eksempel stramme bukser og en tætsiddende skjorte. Du finder altså lidt til enhver smag.

Hav dine sko i mange år

Diesel prøver at ramme en bred målgruppe med deres Diesel sko, og fører derfor et meget bredt sortiment. Et bredt sortiment og mange forskellige slags sko, resulterer selvsagt også i mange forskellige materialer, da ikke sko ikke laves af det sammen. Du finder blandt andet materialer som ruskind, tekstil, gummi, og læder blandt de mange sko. For at holde dine sko pæne og rene i mange år, er det vigtigt at du sørger for at vaske dem nu og da. Hvis du har valgt sko, der er lavet i læder, er det også vigtigt at du husker at smøre dem ind i læderfedt - så holder de i mange år.

Diesel sko online hos Footway

Hos footway har vi et bredt udvalg af sko fra Diesel - køber du dem her får du dem leveret hurtigt. Vi fører både Diesel dame sko og Diesel herre sko. Alle vores sko bliver leveret og returneret kvit og frit. Du har endda hele 180 dages åbent køb, så du kan gøre op med dig selv og skoene lever op til dine forventninger.

Posts about Diesel
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Gipsy
FÅ TILBAGE
Freyda
UDSALG
FÅ TILBAGE
Vansis Grey
UDSALG
S-kby Black
UDSALG
Blairey
UDSALG
Side 1 af 2

110 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK