Dixie, Sko

4 resultater

Dixie - sko med iøjnefaldende detaljer

Er du til smukke sko, som føles både feminine og rockede på en og samme tid, falder du garanteret pladask for det danske mærke Dixie. De ved virkelig, hvordan man kombinerer komfort med et stilrent design via iøjnefaldende og rå detaljer komplementerer et par Dixie-sko ethvert outfit.

Dixie - en dansk succes i Skandinavien

Dixie er et dansk firma, som skaber tidssvarende accessories til den modebevidste kvinde. Firmaet blev grundlagt i 2003 og er blevet særdeles succesfuldt i Skandinavien - svenskerne er for eksempel vilde med Dixie-sko. Med det rå, feminine og skandinaviske design passer Dixie sko ind i garderoben hos enhver modebevidst kvinde.

Dixie - giv dem masser af kærlighed

Hvis du vil være sikker på, at forholdet til dine Dixie-sko skal vare dejligt længe, er det vigtigt, at du plejer dem godt. Giv dem derfor masser af kærlighed! Det bedste tips er, at du bruger dine Dixie-sko året rundt, så længe vejret er tørt. På de regnfulde dage er det nok bedre at hoppe i gummistøvlerne.

Dixie-sko på Footway.dk

Få inspiration til nye stilarter og alternative outfits ved at tage en tur gennem vores sortiment af Dixie-sko. Vi har hos Footway sammensat et varieret udvalg af smukke damesko, så du nemmere finder noget, der passer netop til dig. Du behøver ikke at bekymre dig om fragt eller returnering, her klarer vi nemlig omkostningerne. Desuden får du altid 180 dages åbent køb, når du handler i vores webshop.

Natalie
UDSALG
Doreen
UDSALG
Kenya
UDSALG
Tine
UDSALG
Nyheder
Kenya
UDSALG
Doreen
UDSALG
Natalie
UDSALG
Tine
UDSALG
Hylden med gode fund
Natalie
UDSALG
Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK