Dkny Sko Online

0 resultater

DKNY sko direkte fra New York

Mærket DKNY er nu også kommet til Danmark, så vi alle kan nyde godt af det enkle design i fine materialer og lækker kvalitet, som DKNY sko tilbyder.

Historien bag DKNY

Det hele startede tilbage i 1984, hvor designeren Donna Karan, og hendes nu afdøde mand, fik muligheden for at starte deres egen virksomhed. DKNY blev navnet, en forkortelse af designerens navn og NY, da hovedsædet ligger i metropolen New York. Donna Karan havde tidligere arbejdet for Anne Klein, hvoraf de 10 af årene var som designer, så der var god basis for at starte selv. DKNY designer og sælger et bredt sortiment - lige fra ure, parfumer, tasker, tøj og ikke mindst DKNY sko. Alt dette til både kvinder og mænd i alle aldre. De har omkring 70 DKNY butikker rundt omkring i verden, og med succesen af det populære mærke, er der sikkert flere butikker på tegnebrættet.

Moderigtige og smarte DKNY sko

Her hos Footway har vi et eksklusivt udvalg af det populære mærke. Tag et kig på siden og find dine drømmesko, der er nok at vælge imellem, og du kan snildt finde noget til enhver lejlighed. Match DKNY ballerinasko med en fin kjole, DKNY tennissko med et par smarte jeans og DKNY sandaler med en nederdel. Mulighederne er mange, og du kan mikse og matche ligeså meget, du har lyst til. Hvis du er vild med mærket, bliver du sikkert også hooked på deres lækre tøj og alle de smarte og tidsløse accessories. Du kan matche dig et helt outfit blot med DKNY.

Gode materialer og pasform

Du kan få DKNY sko i fine matierialer såsom lækkert læder, blødt skind, tekstil og syntetiske materialer, så kvaliteten er, som den skal være. Derudover fås alt fodtøj fra mærket i moderigtigt enkelt design, god pasform og fine farver, som naturligvis passer med tiden trends. Ligesom med alt andet fodtøj af læder, skal det imprægneres og plejes løbende. Her er det nemmere med DKNY flade gummi sko i tekstil, som blot kan vaskes i en håndvask med varmt vand. Om du er til det ene eller det andet fodtøj, får du under alle omstændigheder en lækker, smart sko fra succesfulde DKNY.

DKNY sko online hos Footway

Har du fundet drømmeskoene fra DKNY sko på nettet? - så bestil dem nemt og sikkert her hos Footway. Vi sætter kunder højest og giver dig derfor en hurtig levering på din ordre, prisgaranti, 180 dages åbent køb og ikke mindst fri fragt og fri retur, hvis du mod forventning skulle ønske at sende skoen tilbage. Det bliver ikke meget nemmere at shoppe.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK