Dolomite Sko Online

0 resultater

Dolomite-sko til naturelskeren

Lad aldrig vejret blive en hindring. Se både regn, solskin og sne som herligt vejr, der skal opleves. Med et par Dolomite-sko vil dine fødder føles komfortable, varme og tørre, uanset årstiden. Det italienske mærke tilbyder et godt udvalg for dig, der ønsker at tilbringe tid i naturen.

Dolomite - traditionsrige sko fra Italien

Dolomite er en populær skovirksomhed, der blev grundlagt i Italien i 1897, med andre ord er den ret gammel, men langt fra umoderne! Med så mange års erfaring og udvikling bag sig kan du stole på, at kvaliteten og pasformen er perfekt, når du lader blikket søge mod Dolomite-brandet. Designet henvender sig til friluftselskere og eventyrere, og Dolomite-skoene giver dig mulighed for at opleve naturen, uden barrierer.

Dolomite-sko i ægte læder

I vores sortiment af Dolomite-sko kan du vælge blandt forskellige skomodeller i ægte læder. Med solide såler af holdbart gummi får du et optimalt greb, selv på mudrede og glatte skovstier. Skoene passer perfekt på foden, og med en god snøring kan du justere, hvor stramt de skal sidde.

Dolomite-sko online på Footway

Forbered dig til vandreturen, klatringen eller en mere komfortabel hverdag ved at bestille et par Dolomite-sko. Hos os på Footway skal shoppingen være praktisk, nem og sjov, og derfor tilbyder vi vores kunder gratis forsendelse og fri retur. Du kan prøve dine sko i fred og ro. Hos os har du nemlig altid 180 dages åbent køb.
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×